Catch of the day
12 december 2018

Zo bereid je je voor op de feestdagen!De feestdagen komen dichterbij en wellicht ben je al aan het bedenken wat je gaat aantrekken tijdens alle feestelijkheden. Voordat je in actie komt en tot aankopen overgaat, geef ik je graag nog een paar stylingtips.

Dit seizoen mag je heerlijk uitpakken en best een beetje opvallen. Of je nou gaat voor een compleet nieuwe outfit of voor alleen een nieuw klein accent. Altijd weer heerlijk om jezelf te verwennen!

Met een paar kleine aanpassingen in je garderobe kun je al een extra dimensie geven aan je outfit. Kant bijvoorbeeld maakt je outfit extra spannend en wanneer je het onder een jasje draagt, kan je het ook nog goed dragen naar je werk. Andere luxe stoffen zijn zijde en satijn en zijn perfect voor de feestdagen. Deze luchtige glimmende stoffen in helder rood of gebroken wit kun je heel mooi combineren met zwart.

Wil je dit jaar met weinig items veel verschillende outfits creëren? Investeer dan in een goede basis jurk en maak het geheel af met sprankelende accessoires zoals bijvoorbeeld een mooie (gekleurde) clutch, zwarte fantasiepanty’s, metallic hakken of glinsterende oorbellen. Zo creëer je elke keer een andere look!

Wil je na de feestdagen ook nog genieten van je chique kledingstuk? Combineer dan dat 'luxe' gevoel met iets vlots, zoals een nonchalante top met een paillettenrok of edgy boots met een feestelijk fluwelen jasje. Dit soort combinaties maken je outfit bijzonder en staan verrassend.

We zitten nu alweer volop in de uitverkoop en dan kan het heel verleidelijk zijn om iets nieuws te kopen voor de feestdagen. Vraag je echter wel eerst even af wat je in de sale zou willen kopen. Zou je het kledingstuk ook aangeschaft hebben voor de reguliere prijs? Voegt het item echt iets toe? Bedenk hoe fijn het is om blijvend plezier te kunnen hebben van je kleding. Voel je goed, mooi en zelfverzekerd in je kleding. En koop en draag datgene wat echt bij je past, bij wat jij wilt uitstralen en waar jij voor staat.

Geniet van de feestdagen!Reacties via Disqus