interessante
bijzaken

Workshop Agile in de praktijk

16 april 2020

Dinsdag 21 april 2020, 13.30 uur

 

De huidige periode waarin we leven, is ingewikkeld. Met name ook voor jou als zelfstandig ondernemer. We zien, erkennen en ervaren dit. We moeten door deze fase heen en dat gaat lukken. Samen. Zoals we dit vaker in de afgelopen 17 jaar hebben gedaan.

Hoe wendbaar ben jij?

Speciaal voor jou als freelancer zetten we een interactieve, digitale workshop op. Zodat je juist in deze tijd kennis blijft opdoen en met elkaar in gesprek blijft.

We kennen allemaal de term Agile. Een begrip dat tegenwoordig veel wordt gebruikt, maar wat betekent het nu eigenlijk echt? En nog belangrijker, wat hebben we eraan en hoe kunnen we het toepassen?

Agile staat letterlijk voor wendbaar, lenig en flexibel. Agile organiseren is een manier van denken, werken en organiseren. Het stelt organisaties in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen in de buitenwereld. Maar hoe vertaal je dat naar jouw support werkzaamheden? Heb jij er in jouw opdrachten al mee te maken gehad? Zijn er methodes die je al inzet?

Inleider

Walter de Bruijn van JumpForward is Agile coach en consultant met ruime ervaring in het opzetten en optimaliseren van adaptieve organisaties. Hij is actief op C-level voor strategische vraagstukken, senior management voor inrichtingsvraagstukken en delivery teams voor optimalisatie. Hij heeft een passie voor techniek en new product development. Walter zal zijn kennis delen over Agile en een bewustwording creëren voor de noodzaak om in snel veranderende omstandigheden adequaat te reageren.

Benodigde informatie

Datum                       dinsdag 21 april 2020
Tijdstip                      13.30 uur
Opzet                         ca. 20 minuten met aansluitend een interactieve Q&A
Videosysteem          Zoom
Test call                     indien gewenst om 10.00 uur op 21 april
Groepsgrootte         maximaal 20 deelnemers
Investering                 jouw tijd

Als je interesse hebt wil je ons dit uiterlijk maandag 20 april a.s. om 17.30 uur laten weten? Ook of je wilt deelnemen aan de test call. Stuur een e-mail naar frontoffice@pro-assistance.nl met jouw naam en e-mailadres. Je ontvangt daarna een bevestiging met de benodigde informatie. Bij meer interesse zetten we extra en/of aanvullende sessies op.