Catch of the day
15 december 2017

Welkom in de feestmaand!Het is weer zover, de feestmaand is hier. Warmte en gezelligheid met vrienden, collega's en familie, rijkgevulde tafels en chique glans. Je wilt er mooi uitzien en je goed voelen! Of je nou gaat naar een kerstborrel met collega's, een chic diner of een casual nieuwjaarsavond met vrienden. Je bent vast al bezig te bedenken wat je gaat dragen naar al die feestelijke gelegenheden. Want tijdens de feestdagen staan wij vrouwen gemiddeld zeven minuten langer voor de spiegel dan op normale dagen. Je gunt jezelf meer op het gebied van kleding en uitstraling. En voordat je in actie komt en tot aankopen overgaat, geef ik je nog enkele tips waarmee je zult stralen tijdens de feestdagen. 

Blijf dicht bij jezelf

Waar houd JIJ van? Ik houd van elegant, netjes en een beetje pikant. Wat je ook kiest, blijf dicht bij jezelf - en ook bij de ander. Streef naar perfectie. Neem je tijd voor de voorbereidingen en sla geen details over. Ontharen, pedicure, manicure, scrubben, haar wassen en föhnen. Het hoort er allemaal bij. Geniet! 

Creatief en gedurfd

Heb je lef? Pak eens flink uit. Dit is de periode waarin alles mag. Glitters, kant, pailletten en nepbont. Combineer diverse materialen. Denk aan bijvoorbeeld een strakke pailletten of kanten rok van Essentiel tot onder de knie, gecombineerd met een stijlvol shirt en faux fur jasje van Maje of tweedehands. Net dat frivole accent!

Eenvoudig en verzorgd

Ga je liever voor eenvoud, sober en verzorgd? Draag een klassiek kledingstuk: de little black dress van Monique Collignon. Een item waarvan gezegd wordt: die kan altijd. Dit jaar creëer je een verrassende combinatie! Want voor een speciale gelegenheid, heeft je tijdloze item wel wat meer nodig dan alleen zichzelf. Voeg een klein feestelijk accent toe. Denk bijvoorbeeld aan een dramatisch accent zoals een fascinator (hoofddeksel gepast voor ’s avonds) of cape of glanzende fluwelen sjaal. 

Subtiel en sportief

Houd je het subtiel deze kerst? Werk je in een informele omgeving en houd je van sportief? Voeg één feestelijk detail toe zoals een mooie glansblouse of top op stoere jeans van Denham. Heb je een mooie taille, denk dan aan een zijden wikkelblouse. Maak je outfit af met een (goudkleurige) glanzende clutch, (subtiele) strass-oorbellen of felrode gekleurde lippenstift van Chanel en natuurlijk hoge hakken. Steek je haar op. Het maakt net even het verschil!

 

Net wat extra aandacht geven aan je uiterlijk is fijn voor de feestdagen. Want feestelijk gekleed gaan schept een band. Wat je draagt is bepalend voor hoe je je voelt en versterkt dat bijzondere kerst- en oud en nieuwgevoel.

Make it a December to Remember. Happy Holidays!

 

 Reacties via Disqus