Haal het beste uit jezelf

Waarom Pro Assistance?

Op de vraag wat wij ervaren (directie) secretaressen te bieden hebben, kunnen we een helder antwoord geven: we hanteren een zeer persoonlijke aanpak waarbij we oprechte aandacht voor jou hebben. Voor jouw wensen en jouw ambities. Het maken van de juiste match - voor zowel vaste als interim-functies - nemen wij heel serieus. Tijdens dit proces zijn wederzijds vertrouwen en eerlijkheid uiteraard van groot belang. Deze manier van werken zit, sinds de start in 2003, in ons DNA. Ons uitgangspunt is altijd om de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever (en werkomgeving) te plaatsen. Zodat beide partijen elkaar versterken. Complementair zijn.

“De persoonlijke benadering geeft je echt het gevoel dat ze er voor jou zijn. Ze zijn altijd in mij blijven geloven. Ook als ik het zelf even niet zag zitten.”

Maureen Dulder, executive assistant to the CFO, Interxion Headquarters

Maar er zijn meer voordelen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Bovendien hebben we enkele collega-secretaressen van jou naar hun mening over ons gevraagd. Deze kun je lezen bij ‘testimonials’.

Voordelen voor de ervaren secretaresse

 1. De ondersteuning die jou helpt bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht of baan
 2. Advies over jouw carrièrepad en de mogelijkheid tot training en coaching
 3. Profiteren van ons omvangrijke netwerk
 4. Goed inzicht krijgen in de organisatie zodat je goed voorbereid op gesprek gaat
 5. Als eerste op de hoogte zijn van interessante passende vacatures
 6. Advies m.b.t. de onderhandelingsgesprekken (indien gewenst)
 7. Van A tot Z op de hoogte gehouden worden over het verloop van de procedure
 8. Altijd een aanspreekpunt, ook na de start van de baan of opdracht
 9. Altijd een eerlijke terugkoppeling en motivatie waarom een vacature wel of niet past
 10. Ook buiten kantoortijden met je vragen terecht kunnen als de situatie daar om vraagt
 11. De kans om voor uiteenlopende, gerenommeerde (internationale) A-merken te werken
 12. Terug kunnen vallen op een constante en waardevolle factor in jouw loopbaan

Reageren op vacature

Wanneer je een interessante vacature op onze site ziet staan, kun je daar altijd op reageren. Zijn er genoeg aanknopingspunten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Zien wij onvoldoende aanknopingspunten? Ook dan zijn we eerlijk en laten we jou dat weten. In beide gevallen weet je binnen enkele dagen waar je aan toe bent. Meer over de sollicitatieprocedure.

Geen interessante vacatures?

Staan er momenteel geen interessante vacatures voor jou tussen? Dan kun je je via een open sollicitatie toch alvast bij ons inschrijven. Ook hier geldt: zijn er genoeg aanknopingspunten, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Ook wordt jouw profiel dan bij elke nieuwe search meegenomen. De mogelijkheid tot open inschrijven vind je onderaan in de vacaturelijst.

Vragen

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de toegevoegde waarde die we jou, als ervaren directiesecretaresse te bieden hebben.