Leuk dat je er bent
Hoe kunnen we je helpen?

Wat we doen.
En hoe we dat doen.

Opdrachtgevers en management support professionals bij elkaar brengen: dat is simpel gezegd wat Pro Assistance doet. En we maken het onszelf daarbij graag moeilijk. Door te zoeken naar de échte vraag achter de opdracht. Door dieper te gaan en verder door te vragen. Bij de opdrachtgever en bij de mogelijke kandidaat.

We bemiddelen ervaren management assistenten voor functies waar ze het beste tot hun recht komen. We gaan niet voor middle of the road, maar voor best of class. Zodat opdrachtgevers echt de meerwaarde van onze betrokken professionals ervaren. Dat doen wij met een hecht team van gedreven consultants. In onze aanpak zijn we persoonlijk, flexibel en we kunnen snel schakelen. Maar wel altijd met wederzijds respect.  

In onze searches sluiten we geen partijen uit, niet op basis van leeftijd, geslacht, ras, politieke voorkeur, geaardheid of fysieke gesteldheid.

Doe waar je goed in bent, wees jezelf en vooral: doe wat je doet met plezier.

Dit zijn onze kernwaarden

Vertrouwen - gepassioneerd - persoonlijk - kwaliteit - respect - ambitieus - authentiek - aandacht

Dit vinden we belangrijk

Geen mens is gelijk en geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, de belangen van de opdrachtgever en de kandidaat zijn voor ons even belangrijk. Pas als beide partijen tevreden en blij zijn, zijn wij dat ook.

Ons eigen cv

Sinds 2003 hebben we een mooi trackrecord opgebouwd. Met succesvol ingevulde opdrachten voor aansprekende opdrachtgevers. Het tastbare resultaat van onze manier van werken, van onze kennis van zaken en van ons effectieve netwerk. Vraag dus gerust naar ons cv.

Consultants

Onze ervaren consultants weten waar ze het over hebben en kennen het vakgebied als geen ander. Bijna allemaal hebben ze zelf gewerkt als secretaresse. Dat maakt onze consultants betrokken gesprekspartners met ook allemaal een eigen specialisme. Vanuit een achtergrond als ondernemer, management assistent, coach of manager.

MVO?, JA, MVO.

De footprint die een werving & selectiebureau achterlaat is bijna nihil. Hoe klein ook, het is en blijft onze ambitie om continu de duurzaamheid van onze onderneming en van onze dienstverlening te verbeteren.