Vacature secretaresse RotterdamBen jij op zoek naar een vacature voor secretaresse in Rotterdam? Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor zowel tijdelijke als vaste banen. Pro Assistance is sinds 2003 het bureau voor werving en selectie van ervaren secretaressen voor het hogere segment. We kennen jouw vakgebied, begeleiden je in elke procedure intensief en persoonlijk. En adviseren je over je carrière. Maar er zijn meer voordelen.

Enkele management support functies waar wij voor bemiddelen, zijn:

Opdracht of vaste baan als secretaresse in Rotterdam

Heb jij, net als wij, passie voor het vak van secretaresse? Beschik je over ruime ervaring als management support professional? En ben je op zoek naar een opdracht of vaste baan in de regio van Rotterdam, Den Haag of Noord-Brabant? Bekijk dan de actuele vacatures of maak gebruik van onze open sollicitatie. We zijn namelijk altijd op zoek naar professionele ondersteuners voor onze opdrachtgevers in Rotterdam en omgeving.

Hier vind je meer informatie over onze sollicitatieprocedure en de organisaties waar wij voor werk(t)en.

Wat secretaressen over ons zeggen

Enkele ervaren secretaressen, jouw vakgenoten, aan het woord over Pro Assistance:

"Ruim 8 jaar geleden heb ik Pro Assistance leren kennen en terugkijkend zijn ze absoluut de rode draad in mijn werkende leven. Niet alleen wanneer het ging om vaste banen, maar ook op het gebied van interim opdrachten heeft Pro Assistance altijd weer de juiste match weten te vinden. 
Lees de volledige testimonial >>
 

Anita Chakravarty, Executive Secretary 


"Ik heb Miranda van Mondfrans leren kennen als een professionele, oprechte en betrouwbare vrouw. Iemand die haar uiterste best doet een goede match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. Dat dit alleen mogelijk is door écht naar mensen te luisteren weet zij als geen ander. 'De juiste persoon op de juiste plaats', dat gaat namelijk verder dan alleen over de juiste vaardigheden beschikken. Dat moet je aanvoelen. 
Lees de volledige testimonial >>

Sylvia de Man, directiesecretaresse

Rotterdam Airport

Vanuit ons kantoor op Rotterdam Airport bedienen we opdrachtgevers en secretaressen uit de regio Rotterdam, Den Haag en Noord-Brabant. Onze consultants hebben ruime ervaring in deze regio. Nieuwe secretaresse vacatures voor Rotterdam vind je bij vacatures. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.