vacature
secretaresse Den Haag

Vacature secretaresse Den HaagBen jij een ervaren (directie) secretaresse? Een professional met meerdere jaren werkervaring en passie voor het vak? En ben je op zoek naar een interessante baan of opdracht in de regio van Den Haag, Rotterdam of Noord-Brabant? De consultants van Pro Assistance helpen je graag verder.

Pro Assistance werft en selecteert ervaren secretaressen voor het hogere segment. Voor vaste of interim functies zoals:

  • (Directie) secretaresse
  • Personal assistant
  • Executive assistant
  • Management assistant
  • Office manager

We zijn sinds 2003 expert in matching en kandidaten ervaren ons als een betrokken gesprekspartner en gedreven adviseur. Wij kennen het vakgebied, begeleiden je in elke procedure intensief en persoonlijk. En adviseren je graag over je carrière. Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor een nieuwe baan of opdracht als professional in management support.

Interim of vast?

Ben je op zoek naar een opdracht of vaste baan in de regio van Den Haag, Rotterdam of Noord-Brabant? Maak dan gebruik van onze open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar ervaren, professionele ondersteuners voor onze opdrachtgevers.

Rotterdam Airport

Vanuit ons kantoor op Rotterdam Airport bedienen we opdrachtgevers en secretaressen uit de regio Rotterdam, Den Haag en Noord-Brabant. Onze consultants hebben ruime ervaring in deze regio en zijn daardoor de juiste gesprekspartner.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via: 010 313 07 50 of info@pro-assistance.nl