weten wat er speelt
kennis delen

Seminar in DeLaMar Theater

01 augustus 2013

Om stil te staan bij dit jubileum en om onze cliënten en kandidaten te bedanken, organiseert Pro Assistance op 10 oktober een seminar met als titel:

De secretaresse: reddende engel in duivelse dilemma’s

Dit seminar wordt van 13.30 uur tot 18.30 uur gehouden in het DeLaMar theater in Amsterdam. Centraal staat de presentatie van een onderzoek naar verwachtingen van bestuurders met betrekking tot integriteit binnen de organisatie en het (gewenste) handelen van hun secretaresse bij lastige dilemma’s.

Pro Assistance heeft aan organisatieadviesbureau Berenschot opdracht gegeven dit unieke onderzoek uit te voeren. Tijdens het seminar presenteert Berenschot de resultaten in de vorm van een whitepaper. Naast deze presentatie zullen deskundigen hun visie en ervaringen met de zaal delen. Een verrassend optreden zorgt voor de nodige relativering. 

Tijdens een drankje en een hapje is er voldoende tijd om met elkaar verder van gedachten te wisselen, banden met elkaar aan te gaan of bestaande relaties te versterken.

Naast de genodigden is iedereen van harte welkom om dit seminar bij te wonen. Wilt u alvast op de hoogte worden gehouden mail dan naar seminar@pro-assistance.nl.