Geef je talent een kick-start
wij helpen je daarbij

Pro Test 

Peil je profiel met Pro Test

Wil je ontdekken hoe je beter kunt worden in wat je doet? Of uitvinden welke functie beter bij jou past? Pro Test kan je richting geven. Het is ons online testprogramma en bestaat uit een functiegeschiktheidstest en een persoonlijkheidstest.

De consultant van Pro Assistance kan ook op verzoek van een opdrachtgever kandidaten testen voor een functie. Natuurlijk wel in overleg met de kandidaat. Deze tests vormen een objectieve aanvulling op het kandidaatprofiel dat onze consultant heeft geschreven. De tests kunnen ook een onderdeel zijn van een individuele carrière coaching.

Functiegeschiktheidstest

Een uitgebreide assessment test die inzicht geeft in wat je wil en kan. Per competentie krijg je duidelijkheid bij welke functie je interesse, kennis en persoonlijkheid het beste aansluiten. Je ontvangt onder andere een individueel rapport met een persoonlijk profiel. Opdrachtgevers ontvangen een plaatsings- of matchingsrapport met aanbevelingen van de consultant.

Investering: € 350,- exclusief BTW

Persoonlijkheidstest

Deze test onderzoekt gedragspatronen en je werkhouding en biedt suggesties voor het verbeteren van je effectiviteit. Wat zijn je sterke punten, hoe benut je die optimaal en welke verbeterpunten zijn er? Je ontvangt een overzichtelijk persoonlijk rapport. De werkgever (indien van toepassing) ontvangt een management rapport.

Investering: € 230,- exclusief BTW

Meer weten over onze testen?

Neem contact met ons op. Wij adviseren graag welk rapport de juiste informatie oplevert.