interessante
bijzaken

Pro Associate Lunch 2018

03 oktober 2018

Pro Assistance gelooft in de kracht van sterke groepen. Betrokken deelnemers, die op gelijk niveau werkzaam zijn en met elkaar inhoudelijk discussiëren, kennis overdragen en ideeën uitwisselen.

Gisteren, dinsdag 2 oktober, vond voor de derde keer onze jaarlijks terugkerende lunchbijeenkomst in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk plaats. De tafelgenoten waren gelijkgestemde vakgenoten. Zij die werkzaam zijn voor een CEO, bestuursvoorzitter, algemeen directeur of managing partner. Oftewel werkzaam voor “de hoogste baas” van een organisatie.

Het thema van de “Pro Associate Lunch 2018” was het beïnvloeden van gedrag. Inleider was Ellen Witte, Executive Assistant van Frans Muller, President & CEO van Ahold Delhaize.

Op een luchtige manier vertelde Ellen hoe je op een positieve manier mensen kunt beïnvloeden. Aan de hand van actuele visuals gaf zij diverse tips & tricks en stipte zij de onvermijdelijke basis aan waarop een effectieve beïnvloeding berust. Ze zwengelde tenslotte een discussie aan met de vraag ‘of je om een ander te kunnen beïnvloeden de persoon beter moet kennen dan hij of zij zichzelf kent’. 

We waren er aan tafel nog niet helemaal uit; een lunch met andere gelijken is dan ook zo voorbij.