interessante
bijzaken

Pro Assistance zwaait Hollandse Meesters uit

14 mei 2018

Deze maand sluit de Hermitage de veel bezochte tentoonstelling “Hollandse Meesters uit de Hermitage”. Voor hen reden om hier een bijzondere en feestelijke afsluiting van te maken.

Elke woensdag in mei opent Jonathan Zandbergen, de jonge sterchef van Merlet in Schoorl en een van de grootste culinaire talenten van Nederland, ’s avonds een pop-up-restaurant in de Hermitage. Jonathan laat zich inspireren door de schilderijen in de tentoonstelling. Hij stelt een bijzonder menu samen met onder andere Waddengoud-zeebaars, krab, groenten en bloemen en Oud-Hollandse hoenderrassen, met een bijzonder en bijpassend drankenarrangement.

En wij waren hier afgelopen woensdag bij! Voorafgaand aan deze spannende culinaire ervaring konden wij in alle rust de tentoonstelling bekijken met deskundige gidsen. Het was werkelijk een unieke ervaring om deze uitzonderlijke tentoonstelling, in een zo goed als leeg museum, te kunnen bezoeken. Wij hebben mede de Hollandse Meesters mogen uitzwaaien en een heerlijke avond gehad.

Hermitage Hollandse Meesters