weten wat er speelt
kennis delen

Pro Assistance breidt haar diensten uit met carrière coaching

01 januari 2013

Mensen hebben ambities en doen hun best om verder te komen, zich te ontwikkelen. Soms kunnen ze daar wel wat hulp bij gebruiken. Daarom heeft Pro Assistance sinds kort haar diensten uitgebreid.

Ontwikkeling

Niet passende functies of belemmeringen in de persoonlijkheid, laten talenten niet volledig tot uiting komen. Dit is overbodig en vooral zonde. 
Met coaching en loopbaanbegeleiding biedt Pro Assistance organisaties de mogelijkheid het zelfvertrouwen en de zelfkennis van hun werknemers te vergroten en inzicht te krijgen in hun interesses, waarden, en carrièremogelijkheden. 
Een leven en werk dat aansluit op innerlijke wensen, verlangens, competenties, waarden, normen en identiteit is daarbij het doel.

Ellen Barree

Ellen Barree is binnen Pro Assistance verantwoordelijk voor deze nieuwe dienst. 
Ellen is een ervaren coach die tevens jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt. 
Deze combinatie maakt dat zij de coaching van werknemers op een menselijke maar tevens nuchtere en zakelijke manier zal oppakken. 

Logisch gevolg

Voor Pro Assistance is deze uitbreiding een logisch vervolg op haar jarenlange en succesvolle begeleiding van managementondersteunend personeel.
Kortom, behoefte aan professionele begeleiding bij de groei of verdere ontwikkeling van uw werknemers? Pro Assistance staat te allen tijde voor u klaar.