Personal AssistantHeeft u, of uw organisatie, behoefte aan een gedreven en bevlogen personal assistant? Aan iemand die stevig in de schoenen staat en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Een professional die 24/7 bereikbaarheid begrijpt en pragmatisch te werk gaat? Een ervaren PA met passie voor haar vak?

Wij helpen u graag bij het vinden van die geschikte personal assistant.

Ondersteuning voor uw directie of Raad van Bestuur

Sinds 2003 zijn wij specialist in de werving en selectie van ervaren managementondersteuners; professionals die gewend zijn om op boardniveau te werken. Voor directieleden, leden van de Raad van Bestuur, Colleges van Bestuur, of Raad van Commissarissen. Naast de functie van personal assistant bemiddelen we voor directiesecretaresse, management assistent, executive assistant en office manager.

Door de ervaring kunnen we ons uitstekend verplaatsen in uw specifieke wensen en situatie. En mede daardoor die professional voorstellen die daadwerkelijk bij de leidinggevende en de organisatie(cultuur) past.

Personal assistant voor Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag?

Vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam richten we ons op West- en Midden-Nederland. We zijn actief binnen alle branches, voor elk type organisatie. Dus of u nu een personal assistant voor Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of een andere regio zoekt, onze consultants helpen u graag verder.

Doordat onze consultants zijn uitgerust met actuele branchekennis, ruime ervaring in het vakgebied en een groot netwerk van ervaren, gekwalificeerde professionals, vervullen zij voor u de rol van adviseur en/of sparringpartner. Bovendien kunnen ze door ons efficiënte werkproces de doorlooptijd van een procedure aanzienlijk verkorten; geschikte vaste kandidaten worden in de meeste gevallen al binnen enkele weken aan u voorgesteld. Interim professionals kunnen vanzelfsprekend binnen enkele werkdagen starten.

Naast de werving en selectie van management support professionals (voor vaste of interim aanstelling) zijn we sterk in advisering; het verstrekken van gedegen advies over de inrichting, bezetting en het functioneren van secretariaten. Om zodoende, in samenwerking met de betreffende organisatie, tot de meest efficiënte oplossing te komen.

Opdrachtgevers van Pro Assistance

Wilt u weten voor welke organisaties wij werk(t)en? Bekijk het totaaloverzicht.

"Pro Assistance is voor ons kantoor eigenlijk onmisbaar gebleken. Ze slagen er keer op keer in de juiste kandidaten aan te dragen: ze weten exact welke kwaliteit wij zoeken en voelen zeer goed aan welke persoonlijkheden passen binnen onze organisatie. Aan alles merk je dat zij aandacht hebben voor hun klanten. Ze zijn doortastend en hebben een zeer professionele aanpak.

Voor wat betreft de werving van personal assistants zijn wij erg blij dat wij in Pro Assistance een partner gevonden hebben."

Coosje Knape - HR Adviseur Recruitment, De Brauw Blackstone Westbroek N.V.

Wilt u lezen wat andere opdrachtgevers van onze dienstverlening vinden? Lees de testimonials(w.o. World Business Council for Sustainable Development, Monuta Uitvaartverzorging N.V., Hogeschool Inholland, Dutch Nissan Group Companies)

We maken graag kennis

Vanzelfsprekend zijn we u graag van dienst. Om u te helpen aan die geschikte personal assistant in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag (of andere regio).

Neemt u contact met ons op? We maken graag kennis met u. Bovendien kunnen we dan meer vertellen over onze werkwijze en diensten.