Overdenken van 2016

30 december 2016

Bij het overdenken van 2016 houden wij een sprankelend gevoel over. In dit bijna voorbije jaar dachten we al weer vaste grond onder de voeten te hebben na toch enkele jaren over wat drassiger land te hebben gelopen, maar het is nu helemaal zeker: we staan op stevige grond. En hoe. Met een sterk en een volledig op elkaar ingespeeld team hebben we in beide kantoren grote voortgang geboekt en hebben we voor zowel al langer bestaande als nieuwe opdrachtgevers mogen werken.

Als team hebben wij elkaar in zowel de meer uitdagende als de ogenschijnlijk wat makkelijker jaren nooit losgelaten; dat geldt ook voor veel opdrachtgevers en kandidaten. Dat geeft vertrouwen en is fijn werken. Door het houden van focus, met discipline en het juiste relativeringsvermogen zijn we in alle opzichten sterker dan ooit geworden. Een mooie uitgangspositie om met enthousiasme verder invulling te geven aan onze ideeën om onze dienstverlening nog verder vorm en inhoud te geven.

Ook in 2017 zal onze focus gericht blijven op het bieden van adequate oplossingen aan onze opdrachtgevers, waardoor zij de secretariële ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om hun nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij blijven onze kandidaten ondersteunen en voor hen optimaal passende uitdagingen realiseren. In het nieuwe jaar zullen wij ons verder blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor de steeds verder veranderende markt en de vraag van morgen.

Wij wensen iedereen heel veel moois en goeds voor het nieuwe jaar. En graag voegen wij daar allemaal zelf nog een persoonlijk bericht aan toe.

Miranda"Een jaar vol met kansen. Kleine en grote. Met een open blik zie je ze. Werk ze met aandacht uit en laat je door verdraagzaamheid leiden."

Miranda van Mondfrans

Marielle"Voor 2017 wens ik een ieder vooral veel vertrouwen toe; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in je medemens, vertrouwen in de maatschappij, vertrouwen hebben in het gezamenlijk belang. Want wie vertrouwen geeft, zal vertrouwen ontvangen." 

                                                                       Mariëlle Bakker-van LeeuwenLonneke"Ik wens iedereen een gezond en inspirerend 2017 met verdraagzaamheid en vertrouwen in de toekomst." 

Lonneke Flux-Bruijstens

Jacqueline"Ik wens dat wij Nederlanders in 2017 iets wellevender met elkaar zullen omgaan." 

Jacqueline van Heck

 Kim"Haal het beste uit 2017 en haal het beste uit jezelf." 

Kim Kuiper-Leeuwerke


Houkje"Ik wens iedereen in 2017 veel inzicht en wijsheid toe. Doe wat je leuk vindt en blijf positief." 

Houkje Maltha

 

 

Susanne

"Blijf nieuwsgierig naar ieder nieuw jaar en verwonder je iedere dag!"

Susanne de Ridder