Office Manager RotterdamZoekt u een ervaren office manager in Rotterdam? Een dienstverlenende en servicegerichte professional die graag dat stapje extra doet? Iemand die oplossingsgericht te werk gaat en gewend is aan een breed takenpakket? Een bevlogen persoon die naast de dagelijkse ondersteuning ook administratieve taken uitvoert? En passie heeft voor haar vak?

Wij staan u, vanuit ons kantoor op Rotterdam Airport, graag bij in de zoektocht naar de juiste office manager voor uw organisatie in Rotterdam of elders in het land. Voor een vaste of interim aanstelling. 
Onze kandidaten hebben meerdere jaren relevante werkervaring en zijn in de meeste gevallen in het bezit van een vakgericht hbo-diploma, aangevuld met relevante trainingen. Vanzelfsprekend beschikken ze over een dienstverlenende instelling.

Op zoek naar een office manager in Rotterdam? Wij zijn de specialist in werving sinds 2003.

Pro Assistance is sinds 2003 specialist in de werving en selectie van management ondersteuners voor het hogere segment. Bovendien geven we advies over de inrichting, bezetting en het functioneren van secretariaten. Met als doel om tot efficiënte oplossingen te komen.

Door onze ervaring beschikken wij over een groot netwerk. En kunnen we ons uitstekend verplaatsen in uw specifieke wensen.

Ervaring in de regio

We bedienen onze opdrachtgevers vanuit kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Dus of u nu op zoek bent naar een office manager in Rotterdam, een personal assistant in Utrecht, een management assistent in Den Haag of een directiesecretaresse in Amsterdam; wij helpen u aan de juiste professional.

"Omdat Rotterdam een economische groei doormaakt, hebben we begin 2015 besloten ook daar kantoor te houden. Zodat we onze Rotterdamse kandidaten en opdrachtgevers een nog betere dienstverlening kunnen bieden”, aldus Miranda van Mondfrans, eigenaar en directeur van Pro Assistance. “Mede daarom hebben we een consultant aangesteld die veel ervaring heeft in deze regio en daardoor de juiste gesprekspartner is voor diverse doelgroepen."

Passie voor het vak

Het bij elkaar brengen van organisaties en professionals, daar ligt onze passie! Geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, de belangen van onze opdrachtgevers en kandidaten stellen wij altijd centraal. Alleen volle tevredenheid van beide partijen is voor ons goed genoeg. 

"De juiste Executive Assistant is voor mij - als President van een internationale organisatie - van onschatbare waarde; zij houdt het overzicht zodat ik de tijd heb me volledig te richten op mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Naast uitstekende skills waarover een Executive Assistant vanzelfsprekend beschikt, vereist dit vooral een in alle opzichten juiste persoonlijkheid. Een goede assistente is complementair aan mij als manager, attendeert mij op zaken die prioriteit hebben, maar is vooral in staat mijn leven op efficiënte en effectieve wijze te organiseren.

Pro Assistance is er opnieuw in geslaagd - op adequate en snelle wijze - voor mij de juiste assistente te vinden en dat zorgt voor een enorme rust en stabiliteit. Mijn dank is groot."

Peter Bakker, President van de World Business Council for Sustainable Development in Genève en voormalig CEO TNT

Meer opdrachtgevers aan het woord  (w.o. Monuta Uitvaartverzorging N.V., Hogeschool Inholland, Dutch Nissan Group Companies, De Brauw Blackstone Westbroek N.V., Mediq BV.)

Een recent overzicht van organisaties waar wij voor werk(t)en >>

We helpen u graag aan de juiste office manager Rotterdam

We vertellen graag meer over hoe wij u kunnen bijstaan in de zoektocht naar die geschikte office manager in Rotterdam. Neemt u contact met ons op?