Office ManagerZoekt u versterking voor uw organisatie, in de vorm van een ervaren office manager? Heeft uw organisatie dringend behoefte aan een professionele ondersteuner? Aan iemand die het dagelijkse reilen en zeilen op zich neemt? Zowel administratieve als ondersteunende taken uitvoert? Een professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die bereid is dat stapje extra te doen?

Wij helpen u graag bij het vinden van zo’n bevlogen en betrokken office manager. Iemand die daadwerkelijk bij uw organisatie past. Door onze jarenlange ervaring als specialist in de werving en selectie van ervaren management ondersteuners voor het hoge segment, kunnen wij u oprecht verder helpen. Aan zowel vaste als interim kandidaten.

Naast office managers bemiddelen wij directiesecretaressen, personal assistants en management assistenten. Allemaal professionals met ruime ervaring. En in de meeste gevallen in het bezit van een vakgericht hbo-diploma, aangevuld met relevante trainingen.

Office manager Amsterdam, Rotterdam of Utrecht?

Pro Assistance is sinds 2003 expert in matching van opdrachtgevers en office managers. We bedienen opdrachtgevers uit de Randstad vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam. En zijn goed op de hoogte van de (lokale) marktontwikkelingen. Onze passie is om opdrachtgevers en management support professionals bij elkaar te brengen. We bemiddelen alleen secretaressen voor functies waar ze het best tot hun recht komen. Zodat opdrachtgevers de toegevoegde waarde ervan in de praktijk ervaren.

Dus of u nu een office manager in Rotterdam nodig heeft, een personal assistant in Amsterdam of een directiesecretaresse in Utrecht of Den Haag; we helpen u graag aan de juiste ondersteuner(s).

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

Een aantal van onze opdrachtgevers hebben wij gevraagd naar hun mening over onze dienstverlening. 

"Voor de werving van een nieuwe office manager voor ons kantoor wilden wij graag twee gespecialiseerde partijen aanstellen, zodat wij konden beschikken over twee pools met hun beste kandidaten. Beide partijen kwamen door met diverse kandidaten, maar Pro Assistance was daarbij opvallend snel en responsief en wij hebben het contact als erg prettig ervaren.

Gezien de omvang van onze organisatie waren wij op zoek naar een kandidate die ook qua persoonlijkheid goed bij ons past. Pro Assistance heeft ons uiteenlopende persoonlijkheden voorgesteld waaruit wij een gefundeerde keuze konden maken. De toegevoegde waarde van Pro Assistance was voor ons hun brede netwerk aan kandidaten en hun vaardigheid om passende kandidaten voor te stellen. 

Wij kijken terug op een geslaagd proces met een mooi eindresultaat."

Sander van Woerden, Investment director Foreman Capital

Meer testimonials van opdrachtgevers >> (w.o. World Business Council for Sustainable Development, Monuta Uitvaartverzorging N.V., Hogeschool Inholland, Dutch Nissan Group Companies)

Bekijk hier het overzicht van de organisaties waar wij voor werk(t)en.

Specifieke wensen staan centraal

We zijn actief binnen alle branches, voor elk type organisatie en richten ons op de Randstad. Uw specifieke wensen staan centraal tijdens onze zoektocht. Door de ruime ervaring zijn wij in staat ons daar uitstekend in te verplaatsen. Zodat wij u die bevlogen office manager kunnen voorstellen die u daadwerkelijk voor ogen heeft.

Samen met Pro Assistance op zoek naar een office manager?

We nemen de zoektocht naar die geschikte management support professional graag van u over. Neemt u contact met ons op? We vertellen graag meer over wat wij u te bieden hebben.