Leuk dat je er bent
Hoe kunnen we je helpen?

Marloes Schoonman - Hermans

Marloes Schoonman - Hermans

De perfecte match tussen een directeur en een secretaresse is GOUD waard.

Marloes startte in 2006 de studie Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland. Na het behalen van haar propedeuse, besloot Marloes kennis te maken met het bedrijfsleven. Zij startte als Young Professional bij een trainingsbureau, waar zij zich met name richtte op het organiseren van de evenementen. Ook kwam Marloes bij dit trainingsbureau in aanraking met het secretaressevak en al snel wist zij het zeker ‘dit vak past mij perfect’. 

Om alles te leren over dit veelzijdige vak, heeft Marloes de opleiding Directiesecretaresse/Personal Assistant gevolgd bij Schoevers College.

Inmiddels heeft Marloes 15 jaar gewerkt als Directiesecretaresse/Personal Assistant voor diverse organisaties en directeuren. Marloes blijft het een interessant, uitdagend, boeiend en veelzijdig vak vinden. Het secretaressevak blijft veranderen, de secretaresse moet steeds meer verstand hebben van verschillende organisatieonderdelen en wordt veelal gezien als een echt sparringpartner.

Sinds februari 2022 is Marloes werkzaam als Consultant bij Pro Assistance en richt zij zich op de regio Rotterdam en omgeving. De match vinden tussen een secretaresse en een directeur/manager is enorm belangrijk, waarbij het inhoudelijk en persoonlijk moet klikken.

De perfecte match tussen een directeur en een secretaresse is GOUD waard.Download VCard
LinkedIn