weten wat er speelt
kennis delen

Marielle viert 10-jarig jubileumOp 1 mei 2014 was consultant Mariëlle van Leeuwen 10 jaar in dienst bij Pro Assistance. Dat hebben we samen gevierd met een etentje waarbij we haar een blijvend aandenken aan deze mijlpaal in haar carrière hebben gegeven.

Opbouw van de organisatie

Mariëlle is iets meer dan een jaar na de start van ons bureau in dienst gekomen en heeft dus alle fases van de opbouw van onze organisatie meegemaakt. Het kandidatenbestand was aanvankelijk klein en relaties moesten worden opgebouwd of verder worden geïntensiveerd. Een sterke naam als professioneel gespecialiseerd bureau moest in de markt worden gezet. Inmiddels hebben we die bekende naam als hèt bureau voor de werving en selectie van managementondersteuners, maar ook als intermediair voor interimprofessionals. Onze kandidatenbase met ervaren en hoog gekwalificeerde kandidaten is omvangrijk en met een grote groep opdrachtgevers van naam en faam hebben we inmiddels een jarenlange succesvolle zakelijke vertrouwensrelatie opgebouwd.

Belangrijke bijdrage

Juist in de eerste jaren na de start van een organisatie gebeurt er veel. Dat is uitdagend, maar ook spannend. Focus houden en vooral doorzetten. En dat heeft Mariëlle vol overtuiging gedaan. Daarmee heeft zij in belangrijke mate bijgedragen aan de positie die Pro Assistance nu in de markt heeft.

Wij danken Mariëlle daar van harte voor en kijken uit naar de viering van haar volgende jubileum bij Pro Assistance!