Management AssistentBent u op zoek naar een geschikte management assistent die daadwerkelijk bij u en/of uw organisatie past? Een ondernemende en dynamische ondersteuner die pro actief te werk gaat? En gewend is om een substantiële bijdrage te leveren aan de professionalisering van een organisatie?

Pro Assistance helpt u graag verder.

Gedreven management assistent professionals met ruime ervaring

Onze passie is om opdrachtgevers en gedreven professionals in management support bij elkaar te brengen. En hen beiden oprecht verder te helpen. Zodat de secretaresse het best tot haar recht komt. En de opdrachtgever de toegevoegde waarde ervan ervaart in de praktijk.

De management assistent professionals die Pro Assistance bemiddelt hebben ruime ervaring en zijn in de meeste gevallen in het bezit van een vakgericht hbo-diploma, aangevuld met relevante trainingen. Ze beschikken over een professionele en positieve werkhouding, zijn organisatorisch sterk en hebben een goed gevoel voor verhoudingen. Bovendien weten ze problemen te signaleren en aan te pakken en gaan daarin efficiënt te werk.

Management assistent voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag?

Pro Assistance B.V. is sinds 2003 specialist in de werving en selectie van ervaren management ondersteuners voor het hogere segment. Professionals ter ondersteuning van directies, Raden van Bestuur, Colleges van Bestuur en Raden van Commissarissen. We bedienen onze opdrachtgevers vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam en beschikken over een groot en relevant netwerk. Naast management assistent bemiddelen wij voor directiesecretaresse, office manager, executive assistant en personal assistant.

Of u nu op zoek bent naar een management assistent in Amsterdam, een office manager in Rotterdam, een personal assistant in Utrecht of directiesecretaresse in Den Haag; wij helpen u graag verder. Aan zowel vaste als interim versterking voor u of uw organisatie.

Wilt u weten wat anderen over Pro Assistance zeggen?

Zowel opdrachtgevers als kandidaten vragen wij regelmatig naar hun mening over onze dienstverlening. Hieronder treft u van beiden een voorbeeld. 

"In de achterliggende turbulente periode heeft Hogeschool Inholland gebruik gemaakt van de diensten van Pro Assistance. Om de ondersteuning op het hoogste niveau voor het College van Bestuur in deze periode te kunnen borgen was flexibiliteit en begrip voor de positie van de hogeschool een vereiste. Tevens was voorwaarde dat de secretariële ondersteuning in “rust” bleef daar waar de omgeving van de hogeschool onrustig was.

De ervaring die wij hebben opgedaan met Pro Assistance voldoet aan de door ons gewenste kwaliteiten. Een professionele bestuurlijke omgeving vraagt een dito ondersteuning. Pro Assistance is in staat gebleken dat te faciliteren."

Doekle Terpstra, voormalig Voorzitter College van Bestuur, Hogeschool Inholland

Meer testimonials van onze opdrachtgevers >>
Een overzicht van organisaties waar wij voor werk)t)en >>

"Ik had nog geen ervaring met Pro Assistance maar doordat een van hun consultants mijn LinkedIn-profiel had bekeken, besloot ik hun site te raadplegen. Een van hun vacatures trok meteen mijn aandacht. Ik besloot hierop te reageren en snel na mijn sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen in het hele traject; van de gastvrije en professionele ontvangst in een representatief kantoor tot een zeer gedegen intakegesprek met consultant Miranda van Mondfrans en haar begeleiding tijdens de sollicitatie- en onderhandelingsgesprekken met de nieuwe werkgever. Ook buiten kantoortijden. Dit gaf mij meteen veel vertrouwen. Integriteit, professionaliteit en betrokkenheid zijn wat mij betreft de kernwaarden van Pro Assistance.

Zowel vanuit het oogpunt van een werkgever als werkzoekende is Pro Assistance dus absoluut aan te bevelen.

Liane van Deijk, Management Assistent

Meer testimonials van vaste professionals >>
Meer testimonials van interim professionals >>


Samen met Pro Assistance op zoek naar een management assistent?

Met plezier vertellen we u meer over onze passie en dienstverlening.
Neemt u contact met ons op? We maken graag kennis.