Leuk dat je er bent
Hoe kunnen we je helpen?

Lonneke Flux-Bruijstens

Lonneke Flux-Bruijstens

Door mijn persoonlijke benadering de best passende professional bemiddelen. Met een tevreden opdrachtgever én kandidaat als gevolg.

Na haar internationale opleiding Communicatie en PR heeft Lonneke bij diverse organisaties als (sales) secretaresse gewerkt. Door haar commerciële manier van denken en oprechte interesse in mensen maakte ze in 1996 een carrière switch. Als consultant en vestigingsmanager bij diverse gespecialiseerde wervings- en selectiebureaus in management support, waaronder Secretary Plus en Van den Berg en Partners, heeft zij haar loopbaan vervolgd. Haar persoonlijke ervaring in het secretariële vakgebied maakte haar een goede gesprekspartner. Vanaf 2009 werkte Lonneke als teammanager Projecten bij een maatschappelijke onderneming op het gebied van gezondheid en welzijn. In die functie richtte zij zich op de ‘social return’; het bevorderen van de arbeidsparticipatie van mensen die te maken hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Lonneke pakte haar oude liefde weer op. Met haar ruime ervaring richt zij zich vanaf 2015 als consultant op de regio Rotterdam en omgeving. De regio die zij kent.Download VCard
LinkedIn