interessante
bijzaken

Lonneke draait 5 jaar Pro Assistance Rotterdam

10 maart 2020

Lonneke Flux is 5 jaar als consultant in dienst bij Pro Assistance. 1 maart was de officiële dag. Wij houden van vieren, proosten en lekker eten. Stilstaan bij bijzondere momenten. Dit jubileum is bij uitstek zo’n moment. Het is te bijzonder om ongemerkt voorbij te laten gaan. Wie verbindt zich tegenwoordig nog voor langere tijd? Durft langdurige relaties aan te gaan? Met elkaar hebben we tijdens een feestelijke lunch in Rotterdam het glas geheven. Lonneke in het middelpunt van de belangstelling gezet en haar een blijvend aandenken aan dit heuglijke feit gegeven.

Lonneke Flux

1 maart is voor Pro Assistance sowieso een bijzondere datum. Onze startdatum, nu 17 jaar geleden. Vanuit kantoor Amsterdam bedienden we toen ook nog de Rotterdamse markt. Het ging, maar kon optimaler. Lonneke en Miranda kenden elkaar al langer vanuit een vorige werksituatie. Nadat ze - na zo’n 10 jaar - weer in gesprek kwamen, werd al snel duidelijk wat er moest gebeuren. Een kantoor in Rotterdam met Lonneke als leading consultant.

Lonneke heeft in 5 jaar tijd een knap staaltje werk verricht. Ze is direct aangevangen met het verder op- en uitbouwen van het kandidaten- en relatienetwerk. Ze is er in geslaagd om een goed lopend kantoor op te bouwen. Voor kandidaten is ze een betrokken en professionele gesprekspartner. Tevens is ze in staat om op een volwaardige en uiterst integere wijze opdrachtgevers te adviseren bij het aanstellen van een nieuwe ondersteuner. En met groot succes. Voor zowel vaste als interimfuncties is zij in de markt de vertrouwde en vakbekwame consultant die zich net zo verbonden voelt met haar kandidaten als met haar opdrachtgevers. Zij geniet het volle vertrouwen van een ieder die gericht is op een succesvolle volgende carrièrestap of op de perfecte match, rekening houdend met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Lonneke draagt daarmee in belangrijke mate bij aan de vooraanstaande positie van Pro Assistance in de markt van management support. Zij geeft invulling aan de werkwijze waar Pro Assistance voor staat: adequaat, eerlijk en met een hoog kwaliteitsbesef. Daarbij opgemerkt dat Lonneke daarin haar enthousiasme, eigenheid en originaliteit niet uit het oog verliest. Een hele fijne collega om mee samen te werken, wat we dan ook nog lang hopen te mogen doen.

Wij danken Lonneke van harte voor haar bijdrage in de afgelopen 5 jaar en wij kijken er naar uit om over 5 jaar weer met elkaar aan de lunchtafel te zitten. Mocht je daar ook bij willen zijn: we zoeken nog een collegaconsultant voor Lonneke!