interessante
bijzaken

Lofzang voor Mariëlle

06 mei 2019

Hoera!

15 jaar is Mariëlle in dienst bij Pro Assistance! Een bijzondere mijlpaal. Zeker vandaag de dag. In een tijd waarin langdurige verdieping en verbinding niet vanzelfsprekend zijn, bewijst Mariëlle elke dag dat duurzame relaties ertoe doen. Niet alleen voor zichzelf, maar juist ook voor alle kandidaten, opdrachtgevers en freelancers waar ze nu al 15 jaar mee werkt of voor gewerkt heeft. 15 Jaar is niet niks. Dus zetten wij onze jubilaris hier maar wat graag in het zonnetje.

In 2003 zijn we begonnen met Pro Assistance. Mariëlle startte een jaar later. Als een van onze pioniers. Mariëlle staat aan de basis van ons bureau. Waar wij nu staan en wie we zijn, danken we mede aan haar.

15 jaar: geen dag verzaken. Zelfs niet tijdens haar zwangerschapsverlof. Bij een griepje blijft ze gewoon vanuit bed bellen en mailen. Gedisciplineerd en heel gedreven. Altijd afspraken nakomen. Op welk moment van de dag dan ook en wat ze er ook voor moet doen. Mariëlle is wat Pro Assistance is: adequaat, eerlijk en met een ongeëvenaard kwaliteitsbesef. Onnavolgbaar gestructureerd en uitgerust met een strakke regie.

15 jaar: nooit chagrijnig. Oprecht geïnteresseerd in iedereen. Mariëlle leeft met je mee en maakt je deelgenoot van haar dynamische leven. Trouwheid zit in haar genen. Haar verantwoordelijkheidsbesef is groot. Heel groot. Met haar heerlijke, soms cynische, gevoel voor humor kan ze moeilijke momenten relativeren. Lachen is voor Mariëlle een primaire arbeidsvoorwaarde.

15 jaar: bijna altijd vrolijk en opgewekt. Dubbel liggen om onszelf, onze kantoortaal, onze woordspelingen en om de wereld om ons heen. Natuurlijk waren er ook tijden van verdriet, maar dan waren er altijd liefdevolle armen en bijzondere woorden. Haar zoon is ook een beetje ons kind. Hoe mooi én vooral niet normaal is het om onderdeel te zijn van zo’n hecht, warm en goed op elkaar ingespeeld team.

15 jaar: en nog steeds bovenmatig ambitieus. Blijven leren, blijven studeren. Dat is Mariëlle. Dankzij deze toewijding is ze de uitzonderlijk professionele gesprekspartner voor onze kandidaten. Tegelijk adviseert ze op een volwaardige en uiterst integere wijze opdrachtgevers bij het aanstellen van een nieuwe assistent. En met groot succes. Voor zowel vaste als interim functies is zij de vertrouwde en vakbekwame consultant die zich verbindt met haar kandidaten en opdrachtgevers. En voor ons is ze de leukste collega die je je maar kunt wensen.

15 jaar: Mariëlle! Wij willen nog lang samen doorgaan en de overtuiging dat we dit ook daadwerkelijk gaan doen is groot. Net zo groot is onze dankbaarheid voor de samenwerking in de afgelopen 15 jaar. Mariëlle bedankt!