Leuk dat je er bent
Hoe kunnen we je helpen?

Kim Kuiper - Leeuwerke

Kim Kuiper - Leeuwerke

Het regelen van 'het huishouden'. Dat is simpel gezegd wat ik doe en waar ik van houd.

Een half jaar na het behalen van haar Bachelor International Leisure Management kwam Kim bij Pro Assistance te werken. Startend in de functie van administrative assistant, maar al snel groeide ze door naar de positie van office manager. Naast het geven van secretariële ondersteuning droeg ze ook de verantwoordelijkheid voor de front office, ICT en alle operationele werkzaamheden.

Na 3,5 jaar was het tijd voor een nieuwe ervaring: een grote, internationale, beursgenoteerde organisatie. Bij AVG Technologies heeft Kim als executive assistant gewerkt. Met de tot nu toe opgedane ervaring weet Kim dat zij goed gedijt in een zelfstandige rol binnen een hands-on organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Kim regelt 'het huishouden' van Pro Assistance. Zij zorgt ervoor dat iedereen alle diensten en middelen (faciliteiten) tot zijn beschikking heeft om zijn werk goed te kunnen doen. En dat wil ze tot in perfectie en op de meest efficiënte manier doen. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de financiële administratie.Download VCard
LinkedIn