Jacqueline 10 jaar in dienst

01 februari 2016

Jacqueline van Heck is vandaag, 1 februari 2016, al weer 10 jaar als consultant in dienst bij Pro Assistance. Deze gebeurtenis hebben we met ons bureau gevierd met een feestelijke lunch en het aanbieden aan Jacqueline van een blijvend aandenken aan dit heugelijke feit.

Jacqueline is indertijd meteen begonnen met het opbouwen van haar eigen kandidaten- en relatienetwerk, in toenemende mate ook voor internationale opdrachten. Ze is er in geslaagd om als professionele gesprekspartner op te treden voor kandidaten en op een volwaardige en uiterst integere wijze opdrachtgevers te adviseren bij het aanstellen van een nieuwe management ondersteuner. En met groot succes. Voor zowel vaste als interim functies is zij in de markt de vertrouwde en vakbekwame consultant die zich verbindt met haar kandidaten en opdrachtgevers. Zij geniet het volle vertrouwen van ieder, gericht op een succesvolle volgende carrièrestap, c.q. de perfecte match met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Jacqueline draagt daarmee in belangrijke mate bij aan de vooraanstaande positie van Pro Assistance in de markt van management ondersteuners. Zij geeft invulling aan de werkwijze waar Pro Assistance voor staat: adequaat, eerlijk en met een hoog kwaliteitsbesef. Daarbij opgemerkt dat Jacqueline daarin haar eigenheid en originaliteit niet verliest en dat werkt vaak verfrissend en verhelderend.

Wij danken Jacqueline van harte voor haar bijdrage in de afgelopen 10 jaar en wij zijn ervan overtuigd dat we over 5 jaar weer met elkaar aan de lunchtafel zitten!