Catch of the day
12 september 2019

Introductie Listen to LisOver de auteur

Lisette van der Valk, afgekort Lis, is Stylist en Personal Shopper. Vanuit haar bedrijf Listen to Lis geeft zij professioneel persoonlijk en zakelijk kledingadvies. Haar expertise ligt bij het kleden en ‘empoweren’ van de zakelijke vrouw.

Naast persoonlijke stijl- en garderobeadviezen, kun je met Lis ook personal shoppen. Haar klantenkring bestaat uit dames uit het bedrijfsleven. Voor de zakelijke markt geeft zij presentaties en workshops, getiteld; ‘How your look can be your Superpower’, speciaal voor bedrijven die gendergelijkheid en ‘women empowerment’ op de agenda hebben staan. Daarnaast kleedt zij diverse personality’s op TV, heeft ze de vakopleiding Personal Shopper voor het NTI ontwikkeld, traint ze winkelpersoneel en geeft ze les.

 

Haar visie

Er wordt steeds meer gebroken met zakelijke kledingvoorschriften en bedrijven stellen dat je ‘representatief voor de dag’ moet komen. Dé uitgesproken kans om je persoonlijkheid in je zakelijke kledingstijl naar voren te laten komen en jezelf zichtbaar én herkenbaar te maken binnen een organisatie. Zie kleding als een medium waardoor jij je kunt uitspreken.

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Komt dit overeen met hoe je nu overkomt? Je ontwikkelt jezelf door de jaren heen als persoon en in je functie, en daar hoort een passende kledingstijl bij. Lis adviseert hoe je dit kunt aanpakken waarbij ze zich baseert op haar liefde voor mooie kleding én interesse in jou, de mens achter de outfit.

Daarnaast gelooft Lis in de kracht van een zorgvuldig opgebouwde garderobe met daarin de essentiële kledingstukken (jouw klassiekers) en accessoires passend bij jou. Een garderobe met uiteindelijk minder, maar kwalitatief betere kleding, met stukken die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Kortom; een garderobe waar jij je 100% goed in voelt, wat je vervolgens ook uitstraalt.

  Listen to Lis x Pro Assistance

Over haar bijdrage bij Pro Assistance

Om de maand zal Listen to Lis een artikel voor Pro Assistance schrijven vol interessante feiten over jezelf kleden, je stijl bepalen, een garderobe opbouwen en nuttige styling ‘tips & tricks’, die je meteen zelf in de praktijk kunt brengen. Je kan deze vinden op onze website, Facebook en Linkedin. Ook kan je Lis zelf volgen voor meer advies en styling ‘tips & tricks’ op Instagram @listentolis.

Klik hier voor de website van Listen to Lis.Reacties via Disqus