Tijdelijke matches
vragen om dezelfde mindset

Interim professionals

Geen tijd voor acquisitie? Behoefte aan een sparringpartner? Pro Assistance is een goede zakenpartner voor interim professionals.

Pro Assistance is de juiste intermediair voor interim professionals op het gebied van managementondersteuning. Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor interessante tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld ter overbrugging van een zwangerschapsverlof of als tijdelijke invulling van een openstaande vacature.

Wat we verwachten

De interim professionals die tot onze freelance pool behoren hebben allemaal ruime ervaring als managementondersteuner, zijn professioneel en zelfstandig. Met als belangrijkste kwalificatie: het talent om vanaf dag één ingewerkt te zijn en zo de continuïteit van een organisatie te garanderen.

Jouw volgende opdracht?

Iets voor jou? Stuur ons vrijblijvend je cv. Hoe? Door te reageren op de open sollicitatie ‘interim professional’. Onze consultants bekijken of zij voldoende aanknopingspunten zien in je cv. In dat geval nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je leren kennen. Als persoon en als professional. Pas jij perfect binnen ons netwerk? Dan nemen we, als jij dat ook wilt, je gegevens op in ons bestand. Goed te weten: bij een opdracht raadplegen we altijd onze database met interim professionals die wij persoonlijk kennen.

Je persoonlijk adviseur

Onze consultants kennen jouw vakgebied en zijn zeer ervaren professionals. In elke procedure begeleidt een van hen je intensief en persoonlijk. Tijdens je opdracht houden we contact. Na de afronding evalueren we onze samenwerking om zo voortdurend te kunnen sturen op kwaliteit.

Wie ben jij?

Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Ook ben je in het bezit van minimaal een havo of vwo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een vakgericht hbo-diploma, een wo-opleiding en/of relevante trainingen. En natuurlijk trekken we referenties na en lezen we graag je getuigschriften. Niet onbelangrijk: je hebt passie voor het vak en een dienstverlenende instelling. Als freelancer werk je vanuit je eigen eenmanszaak, vof of B.V., beschik je over een btw-nummer en stel je een goedgekeurde jaarrekening op.

Klaar voor een nieuwe opdracht?

Reageer op de vacature: open sollicitatie interim professionals