weten wat er speelt
kennis delen

Pro Assistance geïnterviewd door BNR over integriteit

02 juni 2014

Fraudes, geheime afspraken en side letters. De integriteit van het bedrijfsleven en hun topbestuurders staan al jaren in de schijnwerpers. Hoe integer zijn we in de boardroom? Vandaag vindt er onder leiding van Paul van Liempt bij FD/BNR Newsroom een debat plaats over integriteit in de boardroom. Tijdens dit debat komt de integriteit van het bedrijfsleven aan bod en welke consequenties dit heeft voor hun topbestuurders. Miranda van Mondfrans is, als oprichter en eigenaar van Pro Assistance, een van de geïnterviewden. Overige sprekers zijn o.a. Jan Arie van Barneveld, bestuursvoorzitter van Brunel en Nico de Vries, bestuursvoorzitter van Koninklijke Bam Groep.

In oktober 2013 heeft Pro Assistance een seminar georganiseerd in het DeLaMar Theater over het spannende begrip integriteit. Tijdens dit seminar “De secretaresse: reddende engel in duivelse dilemma’s” werd o.a. het resultaat van een uniek onderzoek onder bestuurders (uitgevoerd door adviesbureau Berenschot) gepresenteerd. Naar aanleiding hiervan wordt Miranda geïnterviewd. Ze zal tijdens het BNR-debat haar visie geven over dit veelbesproken thema.

Het debat (Newsroom) begint om 17.00 uur, maar wordt om 21.00 uur uitgezonden (via bnr.nl). Meer over het programma en de geïnterviewden vind je hier.