Catch of the day
28 augustus 2019

Hoe krijgt je CV de aandacht die het verdient?Hoe zorg je ervoor dat je curriculum vitae gelezen wordt? Los van de inhoudelijke kwaliteit van je CV zijn meer aspecten belangrijk. Omdat onze maatschappij sterk gericht is op beeld, moet niet alleen de opbouw van je profiel helder zijn, bijvoorbeeld door een strakke lay-out; de profielfoto moet net zo onberispelijk zijn als de rest van je resume. Zo zorg je ervoor dat je CV opvalt en wordt gelezen.

Sinds 2017 ben ik gestart als professioneel freelance portretfotograaf. Daarnaast ben ik werkzaam in het HR-vak, waarin ik veel CV’s voorbij zie komen. Het is me opgevallen dat de profielfoto van mensen vaak een ondergeschoven kindje is. Afgezien van de slechte kwaliteit (te donker, onscherp) is soms ook de locatie of pose niet relevant voor het doel dat men beoogt te bereiken, namelijk: een nieuwe baan. Een CV zonder foto kan in deze tijd eigenlijk niet meer; HR-professionals willen weten hoe een kandidaat eruitziet en gaan op het web op zoek naar je foto als die in je CV ontbreekt. Dan kun je maar beter zorgen dat je ze vóór bent, door zelf een foto te gebruiken die een goede weergave is van wie jij bent.

Gemaakt door Eduard van der Heyde

Deze foto kan ik voor jou maken. Eerst gaan we samen in gesprek over wie jij bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Daarna starten we met de fotoshoot, bij mij in de studio of op een door jou gewenste locatie. Ik geef je advies over je kleding, make-up, haar, maar ook over hoe jij overkomt en wat je uitstraalt. Tijdens de fotoshoot kun je tussendoor meekijken, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een perfect resultaat.

De sessie duurt 1,5 uur en daarvoor krijg je 5 afwisselende portretfoto’s die je kunt gebruiken voor je CV, maar ook voor je LinkedIn profiel, Facebook of Instagram. Want ook daar kijken recruiters! Zo zorg je voor een mooi geheel en integrale aanpak bij je bestorming van de arbeidsmarkt.

Prijsinformatie:

  • € 125,00 voor 5 portretten in hoge en lage resolutie. Duur circa 1,5 uur.
  • Met kledingwissel (2 verschillende outfits) is de duur circa 2 uur, de prijs is dan € 200,00 voor 10 foto’s in hoge en lage resolutie.
  • Prijzen zijn exclusief 21% btw.
  • Bij een fotoshoot op locatie breng ik ook gemaakte reiskosten in rekening.

Mijn cadeau aan jou is: gratis advies over je CV!

 

Babs Witteman

Brengt mensen in beeld bij de volgende stap in hun carrière

www.babswitteman.nl

 Reacties via Disqus