Evenement: Catharina de Grote in De Hermitage

10 januari 2017

Om onze waardering te tonen voor de samenwerking met de geplaatste kandidaten en freelancers in 2016 nodigden wij hen uit voor een bijeenkomst in De Hermitage in Amsterdam. Als een dank je wel voor het prettige contact. Maar voornamelijk voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Dat stelt ons in staat samen mooie opdrachten in te vullen en opdrachtgevers de gewenste ondersteuning te bieden.

De Hermitage is gevestigd in een uniek historisch gebouw met een rijke geschiedenis en opende speciaal voor ons vanaf 08.00 uur haar deuren. Na een licht ontbijt werden we onder begeleiding van een gids meegenomen in de wereld van Catharina de Grote. Het ongelofelijke verhaal van een 14-jarig Duits prinsesje dat de machtigste keizerin van haar tijd werd en de laatste vrouw die Rusland regeerde.

Wij kozen speciaal voor deze tentoonstelling omdat haar levensverhaal gaat over moed, talent, doorzettingsvermogen, schoonheid, intellect, politiek, mensenkennis en visie. Elementen die we ook terugzien in de vrouwen waar wij mee mogen werken. In haar tijd was zij vooruitstrevend en grensverleggend en tot op de dag van vandaag is haar sprookjesachtige levensverhaal nog steeds een inspiratiebron voor velen. Zij stichtte De Hermitage in St. Petersburg ruim 250 jaar geleden en uit deze schatkamers worden in Amsterdam nu prachtige objecten getoond.

Het was een interessante bijeenkomst en we zien er naar uit in 2017 met bestaande, maar zeker ook met nieuwe professionals onze samenwerking voort te zetten en op te bouwen.   

DeHermitage2  gvb