interessante
bijzaken

Een briljant nieuwjaarsevent

11 januari 2019

Om de in 2018 geplaatste (tijdelijke) kandidaten en freelancers onze waardering te tonen voor de samenwerking, nodigden wij hen uit voor een bijeenkomst bij GASSAN Diamonds in Amsterdam. Als een dank je wel voor het prettige contact. Maar voornamelijk voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Dat stelt ons in staat samen mooie opdrachten in te vullen en opdrachtgevers de gewenste ondersteuning te bieden.

Bij een nieuw jaar hoort een passende toost. Alle goede voornemens ten spijt namen we dus toch de champagne ter hand. De heer Benno Leeser, CEO van GASSAN Diamonds, heette ons hartelijk welkom en gaf een toelichting op dit bijzondere familiebedrijf. Trots op wat ze hebben bereikt en doorstaan sinds de oprichting 3 generaties geleden. Trots op het verkrijgen van de 1ste Family Award in 2013. Familiebedrijven zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdienen meer aandacht. Het klantgerichte karakter, de gedrevenheid en passie van dit bedrijf hebben wij deze middag en avond ook zelf ervaren.

In de rondleiding door de “fabriek” werden we meegenomen in de wereld van de diamant. Over ruwe diamanten en de diverse slijpvormen zoals briljant, princess, emerald en hun eigen Gassan 121. Deze laatste slijpvorm is door GASSAN Diamonds zelf ontwikkeld en – what’s in a name – met liefst 121 facetten uniek in haar soort. Inmiddels is het een van de belangrijkste producten van de organisatie geworden. Ook de bijzondere sieradenlijn Choices by DL werd toegelicht. Debora Leeser, als 4e generatie werkzaam binnen het bedrijf, heeft Choices by DL indertijd ontwikkeld als afstudeerproject voor haar opleiding aan AMFI. Choices by DL is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een brede lijn van mix and match sieraden.

Na de “fancy food” van de afgelopen weken waren de stamppotten een welkom alternatief. Ook bijzonder dat deze werden uitgeserveerd in de Rolex boutique. Twee uitersten waar in beide kwaliteit en liefde zijn verwerkt. Daar was ook even tijd om met elkaar bij te praten en de diverse sieraden in de GASSAN boutique te bekijken.

De boot lag inmiddels aangemeerd bij het pand, zodat we de avond konden afsluiten met een rondvaart langs het Amsterdam Light Festival. Mooie kunstwerken trokken aan ons voorbij terwijl we genoten van een uitgebreid en gevarieerd dessert. Veel gezelligheid en leuke gesprekken, maar of de lichtwerken zo goed zijn bekeken …….?

Wij willen iedereen die aanwezig was nogmaals bedanken voor hun komst. We zien ernaar uit om in 2019 de samenwerking met deze bestaande groep van professionals voort te zetten, én om nieuwe relaties en samenwerking met anderen aan te gaan.