interessante
bijzaken

Een avond uit in Amsterdam

25 april 2018

Gisteravond waren wij te gast op de relatieavond van het DeLaMar Theater en wat hebben wij genoten. Het programma was gevarieerd en interessant en de dienstverlening op en top. Het theater springt er qua dienstverlening uit dankzij de DeLaMar Hostmanship Academy, waar de medewerkers opgeleid worden om de dienstverlening op alle fronten naar een nog hoger niveau te tillen.

Na een zeer gastvrije ontvangst werden wij welkom geheten door Ruut Weissman, regisseur van de musical Fiddler on the Roof, die wij die avond zouden bijwonen. Hij nam ons mee in een stukje Joodse geschiedenis, het ontstaan van de musical en de achterliggende dilemma’s waarin de hoofdrolspeler Tevye mee te maken zou krijgen. Met zo’n uitleg kijk je toch altijd anders naar een voorstelling.

Na deze introductie kregen wij een rondleiding langs de grote fotocollectie die door het hele theater hangt. Extra leuk voor ons was dat wij werden rondgeleid door de directiesecretaresse van het DeLaMar Theater. Wat heeft zij een leuke en afwisselende baan bij een geweldig mooie organisatie! Je bedenkt soms zelf niet dat ook in zulke organisaties deze functies te vinden zijn.

Fotocollectie DLM

Voordat de voorstelling begon namen wij deel aan een “walking dinner”, waarbij een diversiteit aan culinaire hapjes werd geserveerd. Jammie! 

Fiddler on the Roof, het stuk dat morgenavond (donderdag 26 april) voor het laatst te zien is in het theater, is erg indrukwekkend. De productie, het decor, de muziek en natuurlijk de acteurs; het vormt samen een spectaculaire show waardoor je tegelijkertijd aan het denken wordt gezet over hedendaagse situaties. Met een flinke scheut humor wordt dit ontroerende verhaal ten tonele gebracht.

De avond werd afgesloten met een borrel in het Grand Café, de perfecte afsluiting van een avond uit in Amsterdam. Aan het team van DeLaMar Theater: bedankt! 

Tessa & Kim 

DLM