Catch of the day
11 oktober 2017

Deze herfst: think big!Het nieuwe seizoen is aangebroken. Ik heb er zin in! Deze herfst zien we weer veel nieuws, bijzondere kleuren en accessoires. Wat zijn de nieuwe modetrends? Welke vormen, kleuren en stoffen passen bij jou? Styling- en shoppingtips voor een up-to-date garderobe heb ik voor je op een rijtje gezet. Geniet!

De meest opvallende trends

Think Big! Oversized is nog steeds groot dit seizoen. Geen totale oversized look maar met enkel één ruimvallend item zoals een (kol)trui in combinatie met een kokerrok of mooi aangesloten broek benadruk je professionaliteit en dat geeft ook iets nonchalants. Voor een pittig en stoer accent; ga voor de uitvergrote revers in jassen, bijvoorbeeld de okergele overjas van & Other Stories voor 195 euro.

Zakelijk grijs

Altijd goed om in de kast te hebben: een jasje in de neutrale kleur grijs, bijvoorbeeld in fantasie of ruit. Volop te zien is het mannelijk jasje met rechte lijnen, rechte kraag en rechte onderkant, bijvoorbeeld van Massimo Dutti voor 169 euro. Dit past perfect bij slanke rechte figuren. Ben je curvy? Ga dan liever voor een jasje met ronde belijningen en onderkant. 

Bijzondere mouwen

Met de mouwen is duidelijk iets aan de hand deze herfst. We zien bolvormige, lange en gerimpelde mouwen – zolang het volume heeft zoals de blouse met trompetmouw van Mo & Co voor 165 euro. Een excentriek accent! Mooi om je uniekheid te benadrukken. 

Zeg het met kleur

Uitgesproken kleuren deze herfst, daar word je vrolijk van. Dit najaar zien we opvallend veel rood in allerlei variaties, knalroze en helder groen. Voor iedere huidteint bestaat een tint die flatteert. Combineer diverse kleuren als je wilt opvallen. Houd je meer van klassiek en modest? Ga van top tot teen in dezelfde kleur zoals losse kledingstukken in de kleur camel of bruin. Door het dragen van enkel één kleur straal je rust uit en dat voel je ook.

 

MAX MARA Milan FW 2017/2018 

Wisselvallig weer is typisch herfst. Is het een mooie dag en wil je een luchtig gevoel uitstralen? Ik heb een gouden tip voor je: schoenen. Draag open schoenen met hakjes wel in combinatie met een lange broek of lichte schoenen zoals taupe pumps. Bewaar nog even je donkere zwarte laarzen in de kast. En natuurlijk kun je ook met laagjes aan de slag.

Veel plezier bij het aanpakken van je look en uitstraling deze herfst! Heb je vragen, mail Carina: info@carinapersonalstyling.nlReacties via Disqus