Pro Associate Lunch
11 oktober 2019

De inleider

Caroline den Boer is al sinds 2002 werkzaam als Freelance Personal Assistant. Zij heeft in de afgelopen 17 jaar een grote verscheidenheid aan opdrachten vervuld bij een groot aantal opdrachtgevers. Vaak via Pro Assistance, waardoor er in de loop van de tijd, over en weer een hechte band is ontstaan.

Naast het managementondersteunende vak heeft Caroline grote belangstelling voor technologische trends en ICT-gerelateerde zaken. Dit, in combinatie met haar ervaring als assistant én haar ervaring binnen veel verschillende organisaties, heeft gemaakt dat Caroline een heldere kijk heeft op hoe de technologische ontwikkelingen binnen een organisatie idealiter zouden moeten worden toegepast; niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Caroline zal ons dan ook kort bijpraten over de nieuwste technologische ontwikkelingen op de korte en lange termijn en hoe die het werk van een assistant al dan niet zullen gaan beïnvloeden.

Tijdens de lunch die volgt kan er met elkaar uitgebreid verder worden gesproken over dit onderwerp en kunnen ervaringen desgewenst uitgewisseld worden.