Je volgende stap
kan best 'ns via ons lopen

Carrièrekansen voor vaste professionals

Ben jij een ervaren (directie)secretaresse, personal assistant of management assistent? Ben je toe aan een nieuwe carrièrestap? En klaar om je ambities te verkennen? Het netwerk van Pro Assistance biedt carrièrekansen waarmee je als vaste professional je volgende stap kunt maken.

Zo gaat het in z'n werk

De volgende stap maken, kan op twee manieren. Reageer op een van onze secretaresse-vacatures of op de open sollicitatie ‘vaste professional’ en stuur je cv. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Onze consultants kijken of zij voldoende aanknopingspunten zien in je cv. Is dat het geval, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je leren kennen. Als persoon en als professional. Wat zijn je ambities? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Wat zijn voor jou kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt? Wat zijn jouw doelen?

Past een concrete vacature perfect bij jou? Dan stellen we je voor aan een van onze opdrachtgevers. Of we besluiten gezamenlijk dat we, als jij dat ook wilt, je gegevens beter in portefeuille kunnen houden. Goed te weten: bij een vacature raadplegen we altijd onze database met professionals die wij persoonlijk kennen.

Je persoonlijk adviseur

Onze consultants kennen jouw vakgebied en zijn zeer ervaren professionals. In elke procedure begeleidt een van hen je intensief en persoonlijk. Na de bemiddeling houden we nog een jaar intensief contact. Na de afronding evalueren we onze samenwerking om zo voortdurend te kunnen sturen op kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een professionele secretaresse en hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Ook ben je in het bezit van minimaal een havo of vwo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een vakgericht hbo-diploma, een wo-opleiding en/of relevante trainingen. En natuurlijk trekken we referenties na en lezen we graag je getuigschriften. Niet onbelangrijk: je hebt passie voor het vak en een dienstverlenende instelling.


Klaar voor een nieuwe baan?

Bekijk ons vacatureaanbod