Geef je talent een kick-start
wij helpen je daarbij

Carrière coaching

Je wilt verder groeien in je vak, wat is daarvoor nodig? Hoe kun je competenties verder ontwikkelen?

Carrière coaching via Pro Assistance kan bijdragen aan je professionele ontwikkeling en je helpen om je carrièrewensen te realiseren. Het vergroot het inzicht in je eigen functioneren en je krijgt handvatten om je verbeterpunten aan te pakken. De coaching richt zich met name op het realiseren van een goede balans tussen wat een organisatie vraagt en wat jij kan en wil leveren.

Voor professionals

Carrière coaching richt zich op professionals die met meer voldoening, energie en succes willen werken. Onze coach begeleidt je in situaties van professionele oriëntatie, groei en verandering.

Hoe doen we dat?

Tijdens het coaching traject krijg je inzicht in gedrag dat je belemmert. En in wat nodig is om professioneel verder te groeien. De aanpak geeft je richting om daarna zelf aan de slag te gaan. Jij hebt dus zelf de regie over je eigen ontwikkeltraject. De elementen die aan bod komen zijn je rol in de organisatie, je competenties en vaardigheden en je ambitie en drive.

Het coaching traject: dit zijn de stappen

  • vrijblijvend intakegesprek
  • inventariseren van je persoonlijke kwaliteiten, verbeterpunten en ambities
  • bepalen van je persoonlijke doelen
  • eventueel inzetten van een functiegeschiktheids- of persoonlijkheidstest
  • opstellen van een persoonlijk carrièreplan
  • evaluatie

Pro Assistance werkt met gekwalificeerde coaches. Meestal zijn twee tot zes gesprekken over een periode van twee tot acht maanden genoeg om de gewenste doelstelling te behalen.

Meer weten? Bel ons en je weet meteen wat wij jou kunnen bieden.