weten wat er speelt
kennis delen

Als dank voor de samenwerking ...

13 november 2015

Gisteravond hebben wij als dank voor de samenwerking in 2015 de dit jaar door ons geplaatste kandidaten en freelancers getrakteerd op een avondje in het DeLaMar Theater.

Reeds nu kijken wij terug op een goed jaar. Een jaar met vertrouwde, maar ook met mooie nieuwe opdrachtgevers. Een bijzondere samenstelling van bedrijven, waarin mensen uiteindelijk de basis vormen. En het ontmoeten van (nieuwe) mensen verruimt altijd de blik. In april openden wij ons kantoor in Rotterdam en ook in deze regio hebben wij nu voet aan de grond gekregen.

Voor een succesvolle plaatsing heb je kundige kandidaten nodig. Zij die in vaste dienst willen treden of juist op interimbasis willen werken. Als dank voor de samenwerking in dit jaar hebben wij deze professionals uitgenodigd voor het toneelstuk “Sophie” in het DeLaMar Theater. Het was een avond waarin we hebben bijgepraat, ervaringen hebben gedeeld en hebben genoten van de prachtige voorstelling waarin Tjitske Reidinga de hoofdrol heeft.

Sophie is een nieuw toneelstuk van Roos Ouwehand over het bijzondere leven van een gewone vrouw. Ons leven. We zien haar opgroeien van een meisje van acht tot jonge vrouw, tot moeder en uiteindelijk oma. In de voorstelling, die speelt in Sophie’s meisjeskamer in haar ouderlijk huis, zagen we haar leven aan ons voorbijtrekken. Haar conflicten en haar keuzes. Haar geluk en haar verdriet. Haar leven is net zo gewoon en net zo bijzonder als ons eigen leven en dat van iedereen om ons heen. En daarmee - bleek ook gisteravond weer - zo herkenbaar.

Het DeLaMar Theater voelt voor ons als thuiskomen. Hun manier van denken en werken komt overeen met onze kernwaarden. Dat is fijn samenwerken. Je begrijpt elkaar en daar komen mooie dingen uit voort.

Wij vonden het heel fijn iedereen weer te zien en te hebben kunnen spreken en willen iedereen die aanwezig was dan ook hartelijk danken voor hun komst.

Op een mooie samenwerking in 2016.