U zoekt een
secretaresse?

Secretaresse gezochtHeeft u tevergeefs naar de juiste secretaresse gezocht? Wij helpen u graag bij de werving en selectie van die management ondersteuner die uw organisatie daadwerkelijk verder helpt. Een ervaren (directie)secretaresse die stevig in haar schoenen staat en zich niet laat afschrikken door een drukke agenda en bijbehorende hectiek. Een professional in management support die organiseert, gewend is aan het werken met deadlines en dat het liefste doet in een intelligente werkomgeving.

Secretaresse voor de Raad van Bestuur?

Bent u op zoek naar een secretaresse voor de Raad van Bestuur, voor uw directieleden of het College van Bestuur? Pro Assistance is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren directiesecretaressen, personal assistants, office managers en management assistenten voor het hoge segment. Uw specifieke wensen staan centraal in onze werving en selectie. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat ons daar uitstekend in te verplaatsen. Zodat wij die ervaren professional voorstellen die u daadwerkelijk voor ogen heeft.

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

Testimonials van o.a. World Business Council for Sustainable Development, Monuta Uitvaartverzorging N.V., Hogeschool Inholland, Dutch Nissan Group Companies, Mediq BV., De Brauw Blackstone Westbroek N.V. 

Wij helpen u graag bij de werving en selectie van uw vaste of interim secretaresse 

U kunt contact met ons opnemen via: 020 301 67 80