DirectiesecretaresseBent u op zoek naar versterking in de vorm van een bevlogen directiesecretaresse? Naar een ervaren professional die stevig in de schoenen staat, uitstekend om weet te gaan met drukke agenda’s en voortdurende hectiek? Iemand die integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En het werk met passie en volledige toewijding verricht?

Wij helpen u graag in de zoektocht naar zo’n professional in management support. 

Ervaren directiesecretaresse voor het hogere segment

Sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van management support professionals voor het hogere segment. Voor Raden van Bestuur, Colleges van Bestuur, directies en Raden van Commissarissen. We bemiddelen voor functies als directiesecretaresse, personal assistant, office manager, management assistent en executive assistant.

Door onze ervaring zijn wij uitstekend in staat ons te verplaatsen in uw specifieke situatie. En u te helpen aan de juiste ondersteuning. Aan die professional die u en/of uw organisatie in staat stelt effectiever te kunnen werken.

Anderen aan het woord over ons

Zowel opdrachtgevers als kandidaten vragen wij regelmatig naar hun mening over onze dienstverlening. Hieronder treft u van beiden een voorbeeld.

"Je mag best weten dat ik opzag tegen het werven van een nieuwe directiesecretaresse. Immers: deze functie is zeer bepalend voor hoe ik zelf mijn functie kan uitvoeren. Om het risico op een mislukking zo klein mogelijk te maken, hebben wij Pro Assistance ingeschakeld. In een eerdere organisatie hadden zij voor mij ook al een keer goed werk geleverd. Ook nu ben ik zeer tevreden. Ze hebben de perfecte match weten te maken. Het hele proces is efficiënt, zorgvuldig maar ook heel plezierig verlopen. Ik had echt keus uit meerdere benoembare kandidaten.

Ik denk dat het grote succes van Pro Assistance is dat zij zich dag in dag uit bezig houden met het werven voor dergelijke posities. Zij hebben zich mede daardoor echt gespecialiseerd in het beoordelen van kandidaten voor management ondersteuners, maar ook in het beoordelen waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. En dat levert dus perfecte matches op; zoals bij ons!"

Roos Zwetsloot, Directeur Uitvaartzorg, Monuta Uitvaartverzorging N.V.

Meer testimonials van onze opdrachtgevers >>
Een overzicht van organisaties waar wij voor werk)t)en >>

"Ik heb Miranda van Mondfrans leren kennen als een professionele, oprechte en betrouwbare vrouw. Iemand die haar uiterste best doet een goede match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. Dat dit alleen mogelijk is door écht naar mensen te luisteren weet zij als geen ander. 'De juiste persoon op de juiste plaats', dat gaat namelijk verder dan alleen over de juiste vaardigheden beschikken. Dat moet je aanvoelen.

Pro Assistance heeft een enthousiast en gedreven team van medewerkers. Persoonlijke benadering, heldere communicatie en leveren van kwaliteit zijn kernwaarden die als rode draad door deze organisatie lopen en daardoor heb ik het als zeer prettig ervaren met hen samen te werken."

Sylvia de Man, directiesecretaresse Mediq Medeco

Meer testimonials van vaste professionals >>
Meer testimonials van interim professionals >>

Directiesecretaresse voor Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht?

We bedienen onze opdrachtgevers vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam en beschikken over een groot en relevant netwerk. Of u nu op zoek bent naar een directiesecretaresse in Amsterdam, een personal assistant in Rotterdam, een office manager in Den Haag of een management assistent in Utrecht; wij helpen u graag aan zowel vaste als interim versterking voor u en/of uw organisatie.

Neemt u contact met ons op?

Vanzelfsprekend vertellen we u met plezier meer over onze passie en dienstverlening. Neemt u daarvoor contact met ons op? We maken graag kennis.