fish where the
big fish are

Management support
Vaste en interim functies

vakmanschap • verbinding • vertrouwen

Pro Assistance heeft diensten verzorgd voor

PRO ASSISTANCE
Support in Management Support

Fish where the big fish are. Zes woorden die precies zeggen waarom wij anders zijn dan de rest.  Noem het onze positionering.

Sinds 2003 werft en selecteert Pro Assistance ervaren secretaressen voor management support. Wij zijn de autoriteit in Nederland op het gebied van vaste en tijdelijke functies als (directie) secretaresse, office manager, personal assistant of management assistent. Voor het hogere segment. Van multinationals tot start-ups.

De ‘grote vissen’ dus. Dat geldt zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten. Opdrachtgevers vinden hier de beste kandidaten met de beste papieren: de absolute top van de markt. Kandidaten vinden hier de mooiste vacatures bij de beste opdrachtgevers: de topfuncties in hun werkgebied.

Op zoek naar de beste support in management support? Vis dan in de vijver waar de meest interessante vissen zwemmen. Welkom bij Pro Assistance.

Meer over Pro Assistance
Een goed gesprek

Tijdperk van verandering

Een goed gesprek

Een goed gesprek Herken je dat? Je zit met iemand aan de telefoon, je hebt een gesprek en iemand vertelt iets. Je denkt dat die persoon klaar is met de zin en je wilt daarop reageren. Maar je gesprekspartner is nog niet…

Lees verder

Listen Up!

Listen to Lis

Listen Up!

Het SS2020 seizoen staat in het teken van jezelf opnieuw uitvinden. En geen vrouw is hetzelfde, wees jezelf - en dat was te zien op de catwalk. Grote trends zijn al een tijdje verleden tijd, het draait om tendensen. Maar…

Lees verder

Feel the fear and do it anyway

Tijdperk van verandering

Feel the fear and do it anyway

Het is mijn derde videogesprek van die dag en het is nog géén half twaalf in de ochtend. Het is coronatijd en wij van Kootsjhuys hebben onze klanten aangeboden om hun medewerkers bij te staan bij de huis- tuin- en keuken-…

Lees verder

Vacature Spotlight

Recruitment Consultant Rotterdam

Vertrouwen - gepassioneerd - persoonlijk - kwaliteit - respect - ambitieus - authentiek - aandacht. Word je getriggerd door deze termen? Lees dan verder.

Lees verder

Artikelen

Ruimte in je hoofd? Peil nu je profiel...

Ruimte in je hoofd? Peil nu je profiel...

Wil je ontdekken hoe je nog beter kunt worden in wat je doet? Of uitvinden welke functie beter bij jou past?

Lees verder