interessante
bijzaken

4de Pro Associate lunch in Huis ter Duin

16 oktober 2019

Vrijdag 11 oktober vond wederom onze jaarlijks terugkerende “Pro Associate” lunchbijeenkomst in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk plaats. De tafelgenoten waren gelijkgestemde vakgenoten; zij die werkzaam zijn voor een CEO, bestuursvoorzitter, algemeen directeur of managing partner. Oftewel werkzaam voor “de hoogste baas” van een organisatie.

De lunch wordt altijd ingeleid door een spreker. Dit jaar was dat Caroline den Boer die in staat bleek ons de ingewikkelde materie op het gebied van technologische trends op een heldere manier uit te leggen.

Wie kunnen er nu beter iets over de bijeenkomst zeggen dan de deelnemers zelf?

“Tijdens mijn werkzame leven heb ik de overstap van carbonpapier naar laptop en mobiel meegemaakt, maar het is duidelijk dat de komende ontwikkelingen veel sneller zullen gaan plaatsvinden. Ik ben er heel benieuwd naar wat, hoe en wanneer we er meer van gaan merken. Best wel spannend!”

“Ik heb genoten van de ambiance van Huis ter Duin, hun gastvrijheid en de bijzonder verfijnde lunch. We zijn erg verwend.”

“Ontzettend bedankt voor vanmiddag! Het was wederom fantastisch. Een interessant verhaal over onze toekomst, een heerlijke lunch, een prachtige locatie en last but not least een heel mooi gezelschap. Ik heb er van genoten.”

Volgend jaar wordt het de 5de keer, een eerste jubileum. We gaan ons best doen er wederom een aantrekkelijke bijeenkomst van te maken. En mogen we het vanaf dat moment gaan hebben over een traditie?