kunnen wij helpen?
we maken graag kennis

Waar staan we voor?

Opdrachtgevers en management support professionals bij elkaar brengen: dat is de passie van Pro Assistance. We bemiddelen ervaren secretaressen voor functies waar ze het beste tot hun recht komen. Opdrachtgevers ervaren de toegevoegde waarde van onze betrokken professionals. 
Dat doen wij met een hecht team van gedreven consultants. Wij geloven in elkaars kwaliteiten, zowel de persoonlijke als de zakelijke. In onze aanpak zijn we flexibel en we kunnen snel schakelen. Wederzijds respect staat daarbij altijd voorop.

Wij vinden het vanzelfsprekend om een goed werkgever te zijn. In onze searches sluiten we geen partijen uit, niet op basis van leeftijd, geslacht, ras, politieke voorkeur, geaardheid of fysieke gesteldheid.

Doe waar je goed in bent, wees jezelf en met plezier.

Onze kernwaarden

Vertrouwen - Gepassioneerd - Persoonlijk - Kwaliteit - Respect - Ambitieus - Authentiek - Aandacht

Kwaliteit

Geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, de belangen van de opdrachtgever en de kandidaat zijn voor ons even belangrijk. Alleen volle tevredenheid van beide partijen is voor ons goed genoeg. Iedere keer weer.

Track Record

We hebben een mooi track record van succesvol ingevulde opdrachten. Een bewijs voor ons efficiënte proces, onze kennis van zaken en een effectief netwerk.

Consultants

Onze ervaren consultants hebben kennis van het vakgebied. Met allemaal een eigen specialisme. Vanuit een achtergrond als ondernemer, coach of manager, zijn zij een betrokken gesprekspartner.

M.V.O.

De footprint die een werving & selectiebureau achterlaat is bijna te verwaarlozen. Hoe klein ook, het is en blijft onze ambitie om continu de duurzaamheid van onze onderneming en van onze dienstverlening te verbeteren.