ieder persoon is uniek
elke opdracht dus ook

Ervaren secretaressen voor het hogere segment

Wij werven, plaatsen en bemiddelen ervaren secretaressen voor management support functies in het hogere segment. Of het nu gaat om de functie van personal assistant, (directie) secretaresse, management assistent of office manager: Pro Assistance is actief binnen alle branches en voor elk type organisatie.

Wij werven en selecteren de beste secretaresse voor uw organisatie. Of wij bemiddelen professionals die op tijdelijke basis een opdracht bij u vervullen. Bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte of verlof. Maar ook wanneer u een externe professional nodig heeft die het functioneren van uw secretariaat onderzoekt en gaat verbeteren.

Pro Assistance geeft advies over de inrichting, bezetting en het functioneren van uw secretariaat. We komen graag langs om uw wensen en verwachtingen van personeel en management te inventariseren. Samen met u komen wij vervolgens tot de meest efficiënte oplossing.

Onze consultants hebben bijzonder veel ervaring waardoor zij voor u een professionele gesprekspartner zijn die begrijpt wat nodig is. 

Onze kandidaten

Onze kandidaten hebben meerdere jaren relevante werkervaring. Zij zijn in de meeste gevallen in het bezit van een vakgericht hbo-diploma, aangevuld met relevante trainingen. Vanzelfsprekend hebben zij passie voor het vak en een dienstverlenende instelling. 

Vaste professionals

De juiste match

Vanaf 2003 hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd en hebben we vele topsecretaressen leren kennen. Dat is onze eerste search schil. Daarnaast dient bij elke werving & selectieopdracht onze database als tweede schil. Effectieve externe werving via diverse media vormt de derde schil waaruit wij voor u de beste kandidaten selecteren. Kortom, maatwerk dat resulteert in een aantal profielen dat perfect past bij uw vraag en waaruit u een keuze kunt maken.

Interim professionals

Direct toegevoegde waarde

Pro Assistance biedt u ook de oplossing bij tijdelijke opdrachten. Onze speciale pool van hoog gekwalificeerde interim professionals heeft ruime ervaring als managementondersteuner. Onze interimmers zijn zelfstandig werkende, slagvaardige secretaressen die snel kunnen invoegen en de continuïteit van het proces garanderen. Zij zijn direct inzetbaar zonder de bijkomende verplichting van een dienstverband. 

Assistentie nodig? Neem contact met ons op. We vertellen graag wat wij u kunnen bieden.