Management supportWij helpen organisaties aan management support professionals. Aan de juiste ervaren secretaresse, op de juiste plek. We kunnen ons, door de jarenlange ervaring, uitstekend verplaatsen in uw specifieke situatie. Zodat u de management ondersteuning krijgt die uw organisatie in staat stelt effectiever te werken.

Ondersteuning voor de Raad van Bestuur

Bent u momenteel op zoek naar ondersteuning voor uw Raad van Bestuur? We nemen deze zoektocht graag van u over. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van ervaren professionals in management support voor het hogere segment. Denk aan directiesecretaresse, personal assistant, management assistent of office manager. Voor zowel Raden van Bestuur, Colleges van Bestuur, directies als Raden van Commissarissen.

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

Opvallend snel en responsief

"Voor de werving van een nieuwe office manager voor ons kantoor wilden wij graag twee gespecialiseerde partijen aanstellen, zodat wij konden beschikken over twee pools met hun beste kandidaten. Beide partijen kwamen door met diverse kandidaten, maar Pro Assistance was daarbij opvallend snel en responsief en wij hebben het contact als erg prettig ervaren.”
Lees de volledige testimonial >> 

Sander van Woerden, Investment director, Foreman Capital

Perfecte matches

"Je mag best weten dat ik opzag tegen het werven van een nieuwe directiesecretaresse. Immers: deze functie is zeer bepalend voor hoe ik zelf mijn functie kan uitvoeren. Om het risico op een mislukking zo klein mogelijk te maken, hebben wij Pro Assistance ingeschakeld. In een eerdere organisatie hadden zij voor mij ook al een keer goed werk geleverd.” 
Lees de volledige testimonial >>

Roos Zwetsloot, Directeur Uitvaartzorg, Monuta Uitvaartverzorging N.V.

Aan alles merk je dat zij aandacht hebben voor hun klanten

"Pro Assistance is voor ons kantoor eigenlijk onmisbaar gebleken. Ze slagen er keer op keer in de juiste kandidaten aan te dragen: ze weten exact welke kwaliteit wij zoeken en voelen zeer goed aan welke persoonlijkheden passen binnen onze organisatie. Aan alles merk je dat zij aandacht hebben voor hun klanten. Ze zijn doortastend en hebben een zeer professionele aanpak.” 
Lees de volledige testimonial >>

Coosje Knape, HR Adviseur Recruitment, De Brauw Blackstone Westbroek N.V.

Hier leest u meer testimonials van o.a. World Business Council for Sustainable Development, Hogeschool Inholland, Dutch Nissan Group Companies, Mediq BV.

Wat zeggen management support professionals over ons?

De consultants geven je echt het gevoel dat ze er voor jou zijn

"De consultants hebben allemaal een erg persoonlijke benadering en geven je echt het gevoel dat ze er voor jou zijn. Doordat het intakegesprek uitgebreid is, krijgt de consultant een goed beeld van je. Ik heb alleen functies aangeboden gekregen die ik zelf ook uitgezocht zou hebben. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid een gesprek in te gaan. Je wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop van het sollicitatieproces. 
Een van de redenen waarom ik Pro Assistance zeker zal blijven aanbevelen bij collega's of vriendinnen, is dat zij altijd zijn blijven geloven in mij, ook als ik het zelf niet meer zag zitten. 
Lees de volledige testimonial >>

Maureen Dulder, CRH Europe, Executive Secretary CIO 

Positieve ervaringen in het hele traject

"Ik had nog geen ervaring met Pro Assistance maar doordat een van hun consultants mijn LinkedIn-profiel had bekeken, besloot ik hun site te raadplegen. Een van hun vacatures trok meteen mijn aandacht. Ik besloot hierop te reageren en snel na mijn sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen in het hele traject; van de gastvrije en professionele ontvangst in een representatief kantoor tot een zeer gedegen intakegesprek met consultant Miranda van Mondfrans en haar begeleiding tijdens de sollicitatie- en onderhandelingsgesprekken met de nieuwe werkgever. Ook buiten kantoortijden. 
Lees de volledige testimonial >>

Liane van Deijk, Management Assistent 

Wenst u secretariele ondersteuning? 

Wilt u de werving en selectie van uw secretaresse aan ons over laten? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar die juiste professional in management support. Neemt u contact met ons op?