een interim opdracht?
ook dan moet de match perfect zijn

Interim professionals

Geen tijd voor acquisitie? Behoefte aan een sparringpartner?
Pro Assistance is een goede zakenpartner voor interim professionals.

Pro Assistance is de juiste partner voor interim professionals op het gebied van managementondersteuning. Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor interessante tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld ter overbrugging van een zwangerschapsverlof of als tijdelijke invulling van een openstaande vacature.

Een nieuwe opdracht?

De interimmers die tot onze freelance pool behoren hebben allemaal ruime ervaring als ondersteuner, zijn professioneel en zelfstandig. De grootste gemene deler van hen is het talent om vanaf dag één ingewerkt te zijn en zo de continuïteit van een organisatie te garanderen.

Een volgende opdracht?

Stuur ons vrijblijvend je cv. Hoe? Door te reageren op de open sollicitatie ‘interim professional’. Onze consultants bekijken of zij voldoende aanknopingspunten zien in je cv. In dat geval ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je leren kennen. Als persoon en als professional. Pas jij perfect binnen ons netwerk? Dan nemen we je gegevens op in ons bestand. Bij een opdracht raadplegen we altijd onze database met interim professionals die wij persoonlijk kennen.

Je persoonlijk adviseur

Onze consultants kennen jouw vakgebied en zijn zeer ervaren professionals. In elke procedure begeleidt een van hen je intensief en persoonlijk. Tijdens je opdracht houden we contact. Na de afronding evalueren we onze samenwerking om zo voortdurend te kunnen sturen op kwaliteit.

Wie ben jij?

Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Ook ben je in het bezit van minimaal een havo of vwo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een vakgericht hbo-diploma of relevante trainingen. En natuurlijk trekken we referenties na en lezen we graag je getuigschriften. Vanzelfsprekend heb je passie voor het vak en je hebt een dienstverlenende instelling. Als freelancer ben je in het bezit van een geldige VAR-verklaring en sta je ingeschreven bij de KvK of werk je vanuit je eigen BV.

Klaar voor een nieuwe opdracht?

Reageer op de vacature: open sollicitatie interim professionals