aandacht
voor jouw wensen

Carrièrekansen voor vaste professionals

Ben jij een ervaren secretaresse? Ben je toe aan een nieuwe carrièrestap? En klaar om je ambities te verkennen? 
Het netwerk van Pro Assistance biedt carrièrekansen aan vaste professionals.

Een volgende carrièrestap?

Reageer op een van onze secretaresse vacatures of op de open sollicitatie ‘vaste professional’ en stuur ons vrijblijvend je cv. Onze consultants kijken of zij voldoende aanknopingspunten zien in je cv. In dat geval ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je leren kennen. Als persoon en als professional. Past een concrete vacature perfect bij jou? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever. Of we besluiten gezamenlijk dat we je gegevens beter in portefeuille kunnen houden. Bij een vacature raadplegen we altijd onze database met professionals die wij persoonlijk kennen.

Je persoonlijk adviseur

Onze consultants kennen jouw vakgebied en zijn zeer ervaren professionals. In elke procedure begeleidt een van hen je intensief en persoonlijk. Na de bemiddeling houden we nog een jaar intensief contact. Na de afronding evalueren we onze samenwerking om zo voortdurend te kunnen sturen op kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een professionele secretaresse en hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Ook ben je in het bezit van minimaal een havo of vwo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een vakgericht hbo-diploma of relevante trainingen. En natuurlijk trekken we referenties na en lezen we graag je getuigschriften. Vanzelfsprekend heb je passie voor het vak en een dienstverlenende instelling.


Klaar voor een nieuwe baan?

Bekijk ons vacatureaanbod