management support
vaste en interim functies


vakmanschap • verbinding • vertrouwen

Ondersteuning nodig? Pro Assistance

Pro Assistance werft en selecteert ervaren secretaressen voor management support in het hogere segment. Wij zijn expert op het gebied van vaste en tijdelijke functies als (directie) secretaresse, office manager, personal assistant of management assistent.

Voor opdrachtgevers zijn wij een deskundig adviseur en sparringpartner. Kandidaten ervaren ons als een betrokken gesprekspartner en gedreven adviseur.

Pro Assistance is sinds 2003 expert in matching en is uw personal assistant als het gaat om het vinden van secretaressen met passie.

Meer over Pro Assistance

De onstuitbare opmars van biologische wijnen

McGough & Wijn

De onstuitbare opmars van biologische wijnen

Tot niet al te lang geleden werd er in de wijnwereld niet over biologisch gesproken, het werd weggezet als abnormaal. Alsof het gebruik van waanzinnige hoeveelheden landbouwgif wél normaal was.

Lees verder

Etiquette

Inside the boardroom

Etiquette

Al eerder schreef ik erover, wat is er in een korte tijd toch veel veranderd. Niet alleen op ons vakgebied maar überhaupt in de wereld. Niet alleen door de automatisering en digitalisering maar ook hoe we bijvoorbeeld met…

Lees verder

Vakantiegevoel

Inside the boardroom

Vakantiegevoel

Eindelijk vakantie. Wat is dat toch ieder jaar een fijne tijd. Al een paar weken is het aan het kriebelen. Je merkt het, voelt het, zeker met het mooie weer in de maand juni. Iedereen is toe aan vakantie. De to do lijstjes…

Lees verder

Vacature Spotlight

Executive Personal Assistant

an international company40u 't Gooi

We are looking for a talented, self-motivated, full-time, experienced Executive Secretary / Personal Assistant. This role is directly supporting the CEO/Creative Director and will require proven experience working in a fast-paced environment working in close communication with the CEO.

Lees verder

Actueel

Pro Associate Lunch 2017

Pro Associate Lunch 2017

Wij geloven in de kracht van sterke groepen. Betrokken deelnemers, die op gelijk niveau werkzaam zijn en met elkaar inhoudelijk discussiëren, kennis overdragen en ideeën uitwisselen.

Lees verder

Pro Assistance heeft diensten verzorgd voor