management support
vaste en interim functies


vakmanschap • verbinding • vertrouwen

Ondersteuning nodig? Pro Assistance

Pro Assistance werft en selecteert ervaren secretaressen voor management support in het hogere segment. Wij zijn expert op het gebied van vaste en tijdelijke functies als (directie) secretaresse, office manager, personal assistant of management assistent.

Voor opdrachtgevers zijn wij een deskundig adviseur en sparringpartner. Kandidaten ervaren ons als een betrokken gesprekspartner en gedreven adviseur.

Pro Assistance is sinds 2003 expert in matching en is uw personal assistant als het gaat om het vinden van secretaressen met passie.


Meer over Pro Assistance

Insights Inside the boardroom

Collega's

Zoals ik al in mijn vorige column had aangekondigd gaat deze column over de dynamiek en sfeer tussen secretaresses onderling. Gelukkig gaat het in veel organisaties prima maar toch is het niet altijd pais en vree in secretaresseland.


Lees verder
Collega's

Vacature Spotlight

Medior Office Manager

een Analytics specialist40u Amsterdam

Om het team van deze snelgroeiende jonge organisatie te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en consciëntieuze Medior Office Manager. Iemand die graag in haar of zijn eigen vakgebied wil doorgroeien. De organisatie met zo’n 50 werknemers wordt ondersteund door 5 office managers die ervoor zorgen dat alles op kantoor en voor haar klanten perfect op orde is....

Lees verder

Actueel

Depressie, burn-out of ... overgang?

Bijna één miljoen werkende vrouwen in Nederland zijn in de overgang, maar hun klachten worden vaak niet onderkend. De overgang is nog steeds een taboe, maar de aandacht hiervoor neemt toe en wordt steeds meer bespreekbaar, constateren arbodiensten, bedrijfsartsen en Care for Women dat al negen jaar zorg verleent…

Lees verder
Pro Assistance heeft diensten verzorgd voor