management support
vaste en interim functies


vakmanschap • verbinding • vertrouwen

Ondersteuning nodig? Pro Assistance

Pro Assistance werft en selecteert ervaren secretaressen voor management support in het hogere segment. Wij zijn expert op het gebied van vaste en tijdelijke functies als (directie) secretaresse, office manager, personal assistant of management assistent.

Voor opdrachtgevers zijn wij een deskundig adviseur en sparringpartner. Kandidaten ervaren ons als een betrokken gesprekspartner en gedreven adviseur.

Pro Assistance is sinds 2003 expert in matching en is uw personal assistant als het gaat om het vinden van secretaressen met passie.

Meer over Pro Assistance

Druk druk druk – lang leve de stilte

Inside the boardroom

Druk druk druk – lang leve de stilte

Wat hebben we het toch allemaal druk. Ik stond afgelopen week bij de tramhalte en het viel me op dat niemand meer gewoon voor zich uit kijkt maar alleen in de weer is met zijn smartphone. Ook in de tram viel me dat op, niemand…

Lees verder

Voornemens

Inside the boardroom

Voornemens

Het einde van het jaar is weer in zicht. Met het einde van het jaar in zicht komen ook meteen de gedachten over de (goede) voornemens. Ieder jaar neem ik me voor geen voornemens te hebben en toch begint het dan weer te kriebelen.

Lees verder

Welkom in de feestmaand!

Carina Personal Styling

Welkom in de feestmaand!

Het is weer zover, de feestmaand is hier. Warmte en gezelligheid met vrienden, collega's en familie, rijkgevulde tafels en chique glans. Je wilt er mooi uitzien en je goed voelen! Voordat je in actie komt en tot aankopen…

Lees verder

Vacature Spotlight

Assistant Bestuurszaken

Wij zoeken een enthousiaste, accurate en representatieve assistant voor de afdeling Bestuurszaken. Je bent een servicegerichte, gedetailleerde assistant met een uitstekend gevoel voor taal en tekst. In deze rol assisteer je een secretaris en een senior secretaris. Als assistant van de secretaris en de senior secretaris werk je voor enkele klanten van de Blue Sky Group; de ondernemingspensioenfondsen.

Lees verder

Actueel

Joost Baars wint VSB poëzieprijs 2018

Joost Baars wint VSB poëzieprijs 2018

Joost Baars heeft op 25 januari 2018 de VSB Poëzieprijs 2018 gewonnen. Deze belangrijkste prijs voor dichtbundels werd voor de 24ste en laatste keer uitgereikt en bestaat, naast een beeld, uit een geldbedrag van…

Lees verder

Pro Assistance heeft diensten verzorgd voor